نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويت  |  پرسش و پاسخ  |  جستجو  |  ورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

در یک اقدام غافل گیرانه phpBB 3.0.7 منتشر شد.

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ
 صفحه 1 از 2 |    1, 2  
پستارسال شده در: دوشنبه 10 اسفند 1388, 09:44 
آفلاين
دبیر انجمن
دبیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 13:42
تشکر کرده: 228 بار
اعتبار خوشنامی: 15
بی اعتبار
با سلام تیم phpbb در یک اقدامی ناگهانی نسخه 3.0.7 این ورژن را که از قبل وعده داده بود را منتشر کرد. این اقدام بسیار سریع و غیر قابل درک برای خیلی از کاربران بوده است. به هر حال باز باید بریم سراغ آپدیت

دانلود:

http://www.phpbb.com/downloads/

Hello everyone,

We are pleased to announce the release of phpBB "Run bugs, run! Bertie is coming!" 3.0.7. This new version is a maintenance release fixing a number of a bugs as well as improving on usability and performance. We have entirely overhauled the Feed feature, fixing a lot of bugs and odd behaviours. Some problems with the automated updater have been solved, so if you are still on 3.0.5 this update should work a lot better for you.

We urge you to update your installation as soon as possible. The bugs fixed in phpBB 3.0.7 ensure the smooth operation of your board. Our support team will only support phpBB 3.0.7, updates to phpBB 3.0.7 and conversions to phpBB 3.0.7. Submissions to our trackers for older versions will not be accepted, please make sure you update before you submit a bug report.

If you use a language pack other than the default "English [GB]", you should check our downloads section, an update may already be available.

For a complete list of changes with attributed ticket numbers, please consult our comprehensive changelog. Below I have extracted the most important changes in phpBB 3.0.7.

Minor feature additions to phpBB 3.0.7
  • You can now see private forums in your ATOM feeds using HTTP authentication by passing the GET parameter "auth=http".
  • The INTTEXT token was added to custom BBCodes to allow for non-ASCII letters in html attributes.
  • You can now enable quick reply in all forums with a single click.

Small functionality changes in phpBB 3.0.7
  • Warn users about potentially dangerous BBcodes.
  • Forum feed no longer includes posts of subforums.
  • Speed up topic move operation by adding an index for topic_id on the topics track table. (Bug #56545)
  • Move redirect into a hidden field to avoid issues with mod_security. (Bug #54145)
  • Log user activations through inactive users ACP. (Bug #30145)
  • Alter ACP user quick tools interface to reduce confusion with the delete operation.
  • Show a proper preview for the Q&A CAPTCHA. (Bug #56365)
  • Send time of last item instead of current time in ATOM Feeds. (Bug #53305)
  • Split "All topics" feed into "New Topics" and "Active Topics" feeds.
  • It is no longer possible to persist a solution for the login CAPTCHA.
  • Friends and foes will not show up as private message rule options if their respective UCP modules are disabled. (Bug #51155)
  • Offer for guests to log in for egosearch and unreadposts search before the search permissions check. (Bug #51585)

A list of important bugfixes since phpBB 3.0.6
  • Allow ban reason and length to be selected and copied in ACP and subsilver2 MCP. (Bug #51095)
  • Correctly set last modified headers. (Bug #54245, thanks Paul.J.Murphy)
  • Make word censoring case insensitive. (Bug #54265)
  • Fulltext-MySQL search for keywords and username at the same time. (Bug #54325)
  • Various XHTML and CSS mistakes in prosilver and subsilver2. (Bugs #54705, #55895, #57505, #57875 - Patch by HardStyle)
  • Cleanly handle forum/topic not found in ATOM Feeds. (Bug #54295)
  • PHP 5.3 compatibility: Check if function dl() exists before calling it. (Bug #54665)
  • PHP 5.3 compatibility: Disable E_DEPRECATED on startup to keep set_magic_quotes_runtime(0) quiet. (Bug #54495)
  • Correctly replace table prefix before inserting schema data into the database. (Bug #54815)
  • Use memcache::replace() instead of memcache::set() for existing keys to prevent problems.
  • Check for required functions in eAccelerator. (Bug #54465)
  • Use correct RFC 3339 date format in ATOM feed. (Bug #55005)
  • Do not deliver topics from unreadable or passworded forums in the news feed. (Bug #54345)
  • Restore user language choice to compiled stylesheets. (Bug #54035)
  • Do not permit unauthorised users to delete private messages from folder listing. (Bug #54355)
  • Handle export of private messages where all recipients were deleted. (Bug #50985)
  • Add ability to disable overall (aka board-wide) feed.
  • Do not pass new_link parameter when creating a persistent connection with mysql. (Bug #55785)
  • Improved search query performance through sorting words by their occurance. (Bug #21555)
  • Strictly check whether a moderator can post in the destination forum when moving topic. (Bug #56255)
  • Do not unsubscribe users from topics replying with quickreply. (Bug #56235)
  • Don't submit when pressing enter on preview button. (Bug #54395)
  • Load reCAPTCHA over https when using a secure connection to the board. (Bug #55755)
  • Don't send activation email when user tries to change email without permission. (Bug #56335 - Fix by nrohler)
  • Correctly orientate quoted text image on RTL languages. (Bug #33745)
  • Fall back to default language email template if specified file does not exist. (Bug #35595)
  • Database updater now separates ADD COLUMN from SET NOT NULL and SET DEFAULT, when using PostgreSQL <= 7.4 (Bug #54435)
  • Styles adjustment to correctly display an order of rtl/ltr mixed content. (Bugs #55485, #55545)
  • Do not store email templates in database. (Bug #54505)
  • Fix problems with firebird by no longer using 'count' as a column alias. (Bug #57455)
  • Make user_email_hash() function independent from system's architecture. (Bug #57755)
  • Global announcements could not be accessed on a board using Firebird as the database server. (Bug #57525)
  • Do not delete unrelated attachments when deleting empty forums. (Bug #57375)
  • Update process: Store expected resulting file contents in cache and do not suggest further merges if the contents match, also fixes infinite merge loop (Bug #54075)

Installation instructions

A short explanation of how to do a conversion, installation or update is included within the provided INSTALL.html file, please be sure to read it. You can find a list of requirements on our Downloads page.

Security

If you find any security issues please report them to our security tracker.

Available packages

If you experience problems with the automatic update (white screens, timeouts, etc.) we recommend using the "changed files only" or "patch" method for updating.
  • Full Package:
    Full phpBB 3 source code and english language files.
  • Automatic Update Package:
    Update package for the automatic updater, contains changes from previous release to this release.
  • Changed Files Only:
    Complete files, but only those that were changed since previous releases of phpBB 3. This archive contains changed files for every previous release.
  • Patch Files:
    This file contains diffs against the previous phpBB 3 release, which can be applied with the patch utility.
  • Code Changes Package:
    This package contains MOD instructions for changes to the following sections: Language changes, prosilver style changes and subsilver2 style changes.

Select the package most suitable for you. We recommend the following methods depending on your situation:
  • For new installations you should use the Full Package
  • For updates of boards without modifications you can use the Automatic Update Package (guided update) or the Changed Files Only package (manual update).
  • For updates of boards with modifications you should use the Automatic Update Package. If you are confident with patch files and patching you can use the Patch Files Package.
  • Style Authors and Translators may use the Code Changes Package to update their styles or language packs.
  • International Support Teams may use the Patch Package in conjunction with the Code Changes to better support users with problematic conflicts during their update process or to help them update code sections.
  • If you are a hoster/provider, you may want to use the Patch Files Package to update all of your client installations.

Please ensure you read the INSTALL and README documents in docs/ before proceeding with installation, updates or conversions!

Download Locations

The download is of course available on our downloads page.
Our release archive provides all packages we build. If you do not find your desired package you can probably find it in the release archive.

These are the files with their md5 sums

Persian subtitles: zohall.org

مشخصات WWW

از این پست Meis@M ، 7 کاربر تشکر کرده اند : Alireza MirhabibiArman_AjnAsefjavkhekeyvan.amshbProfessional
  محبوبیت: 17.5%

ربات تبليغات

وضعيت : آنلاين

علايق : تبليغات

پستارسال شده در: دوشنبه 10 اسفند 1388, 17:25 
آفلاين
تازه كاربر
تازه كاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 21 آبان 1388, 14:33
تشکر کرده: 0 بار
اعتبار خوشنامی: 0
بی اعتبار
سلام براي فارسي سازي اين نسخه ميشه از همون فارسي ساز قبلي شما استفاده كرد ؟ مشكلي نداره ؟

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: دوشنبه 10 اسفند 1388, 22:08 
آفلاين
دبیر انجمن
دبیر انجمن
نماد کاربر
بی اعتبار
من تست کردم این پک رو یه چند جای کوچیک بیشتر نیار به ویرایش برای فایل زبانی. تغییر عمده و جالبی در نسخه 3.0.7 اعمال نشده. وقتی 4 تا بچه بشن توسعه دهنده های bb3 دیگه باید هر ماه یه نسخه ازش ببینیم.... کی حوصله این همه ویرایش مود و نصب و... اینا داره....

مشخصات WWW

از این پست Meis@M یک کاربر تشکر کرده است : keyvan.a
  محبوبیت: 2.5%

ربات تبليغات

پستارسال شده در: سه شنبه 11 اسفند 1388, 09:26 
آفلاين
تازه كاربر
تازه كاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 5 اسفند 1388, 09:56
تشکر کرده: 1 بار
بی اعتبار
Meis@M نوشته است:
من تست کردم این پک رو یه چند جای کوچیک بیشتر نیار به ویرایش برای فایل زبانی. تغییر عمده و جالبی در نسخه 3.0.7 اعمال نشده. وقتی 4 تا بچه بشن توسعه دهنده های bb3 دیگه باید هر ماه یه نسخه ازش ببینیم.... کی حوصله این همه ویرایش مود و نصب و... اینا داره....

راه حلش همچنین سخت نیست
شما که می دونید 4 تا بچه دارن phpBB رو توسعه می دن خیلی راحت اونو کنار بزارید و برید سراغ اسکریپتی که چند تا با تجربه دارن اونو توسعه می دن
من خودم فقط یه مود نصب کردم ولی تغییرات توی این ارتقا اونقدر مهم نیست که بخوام به نسخه جدید ارتقا بدم

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: سه شنبه 11 اسفند 1388, 11:59 
آفلاين
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 10:34
تشکر کرده: 279 بار
بی اعتبار
من که دیگه کم کم دارم بیخیال phpbb میشم هنوز خیلی وقت نمیشه که 3.0.6 رو داده بوندند.
VB از این لحاظ ها بهتره

مشخصات

از این پست Professional ، 2 کاربر تشکر کرده اند : Arman_Ajnkeyvan.a
  محبوبیت: 5%

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 13:30 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
تشکر کرده: 1544 بار
اعتبار خوشنامی: 1020
معتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضا
تایید میشه.
phpBB از لحاظ بی برنامگی در نسخه 3 واقعا قوی عمل کرده !!!
اول یک نسخه را ریلیز می کنند و بعد تازه متوجه می شوند مشکل داشته !
اگر خاطرتان باشد پارسال همین موقع ها بود که چنین اشتباهی را مرتکب شدند اما برایشان درس عبرت نشد که نشد !

مشخصات YIM WWW

از این پست Asef ، 2 کاربر تشکر کرده اند : keyvan.asoft2fire

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 14:58 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
تاريخ عضويت: شنبه 7 آذر 1388, 12:45
تشکر کرده: 7 بار
بی اعتبار
باسلام خدمت عزیزان.

از این عملکردها در کارهای رایگان و اپن سورسی زیاد پیش میاد.

حال برای اینکه بروز رسانی رو انجام بدیم طوری که هیچ مدی مشکل پیدا نکنه چیست؟

با تشکر از عزیزان

علوی نیک

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 15:01 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
بی اعتبار
این رو هم اضافه کنم که دلیل اینکار ، انتشار نسخه php 5.3.0 بود.

چراکه یکسری توابع تغییر پیدا کردند و این نسخه در حال آماده سازی برای نسخه php6 می باشد

علوی نیک

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 19:48 
آفلاين
پشتیبان phpBB
پشتیبان phpBB
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 18 تیر 1387, 02:42
تشکر کرده: 1536 بار
بی اعتبار
در جواب سوال اول: امکان داره هنگام بروز رسانی هیچ مدی آسیب نبینه و یا فقط چند تا از ویرایشهای مدها برداشته بشه..

و دوم.
iranmodern. ارائه دهندگان phpBB بعد انتشار 306 قید کردند که نسخه بعدیشون از php ورژن بالاتری استفاده میکنه.

دانش را نمیتوان با پول خرید, صرف زمان برای دانش ارزشمند است.

مشخصات

از این پست mshb یک کاربر تشکر کرده است : keyvan.a

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 22:22 
آفلاين
قالب نویس phpBB
قالب نویس phpBB
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 6 آبان 1387, 02:14
تشکر کرده: 852 بار
اعتبار خوشنامی: 1010
معتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضا
بچه ها اینجوریا هم نیست
من نمیگم این یه بی برنامگی هست
بلکه یه حساسیت بی جا به باگ ها هست
اگه دقت کنید میتونید عین همین باگ ها رو تو سایر سیستم ها هم پیدا کنید و شاید بیشتر اما با یه تفاوت
مثلا ویبولاتین 6  ، 7 ماه فکر میکنه ، همه باگها رو در میاره ، بعد یهو یه آپدیت میده بیرون
اما پی اچ پی همین که یدونه باگ پیدا کد ، تا باگ بعدی رو پیدا نکرده سریع یه آپدیت میده بیرون
شاید واقعیت رو نگاه کنیم باگ کمتری هم داره ، اما حساسیت کاریشون بالاست که خیلی وقتا وسواس زیادی هم باعث خستگی میشه
بعضی وقتا شلختگی هم بد نیست!!!

من خودم تا مطمئن نشم یهو رو ورژن 3.0.7 ورژن 4.0.0 رو نمیزنه آپدیت نمیکنم!!!

قبول سفارشات طراحی (در شرایط خاص)

از ارسال سوال ها در پیغام خصوصی خود داری فرمایید
لطفا اول در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید، سپس لینک تاپیک مشکلتون رو بفرسیتید

به زودی
تغییراتی جدید در بخش قالب های سایت ! ارائه جدید ترین قالب های ساخته شده به برای phpbb persian ...

مشخصات WWW

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 22:53 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
بی اعتبار
با سلام خدمت شما

phpbb کار کمی در این نسخه انجام نداده.بحث یکی دو باگ نیست.مشکلی زیادی برای بعضی کاربران بود.از جمله مشکل ورود به بخش مدیریت و ...
همچنین سازگاری با php 5.3

من انجمن جومفا رو با استفاده از بروز رسانی خودش ، بروز کردم و کاملا درست کار کرد.من بیش از ۱۸ افزونه روی انجمن نصب کرده بودم و همگی کاملا کار می کنند و مشکلی ندارند.به عزیزان هم پیشنهاد می کنم اینکار رو انجام بدند

http://forum.joomfa.org

علوی نیک

مشخصات

از این پست iranmodern ، 2 کاربر تشکر کرده اند : Asefkeyvan.a

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 23:10 
آفلاين
قالب نویس phpBB
قالب نویس phpBB
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 6 آبان 1387, 02:14
تشکر کرده: 852 بار
اعتبار خوشنامی: 1010
ممنون از توضیحاتت
البته من نگفتم یدونه باگ!! گفتم که بی بی ما جمع نمیکنه یجا رفع کنه برای همین تند تند آپدیتش میاد!!
البته مشکل ورود به پنل و ... برای همه هم نبود که بگین 100% مشکل اصلی این بوده

د ر مورد مودها و ....
خوبه ، چون رو سایت من هم مود کمی پیاد نیت ، بد نیست یه سری بزنید!!!

قبول سفارشات طراحی (در شرایط خاص)

از ارسال سوال ها در پیغام خصوصی خود داری فرمایید
لطفا اول در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید، سپس لینک تاپیک مشکلتون رو بفرسیتید

به زودی
تغییراتی جدید در بخش قالب های سایت ! ارائه جدید ترین قالب های ساخته شده به برای phpbb persian ...

مشخصات WWW

از این پست keyvan.a یک کاربر تشکر کرده است : iranmodern

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 23:59 
آفلاين
دبیر انجمن
دبیر انجمن
نماد کاربر
بی اعتبار
به نکات خوبی اشاره شد:
قبلا هم گفتم توسعه دهنده های bb خیلی هاشون دیگه عوض شدن و دیگه کلا نمیان و فعالیت عمده ای ندارند. مثلا یکی از اساتید به نام  Acyd Burn رو تقریبا گذاشتند کنار. اگه از bb2 یادتون بیاد کسانی مثه ffeingol یا  psoTFX و حتی dhn بودند که واقعا کارشون درست بود خب البته این بندگان خدا 8 سال بود که کار کردند و زحمت کشیدند و البته الان دیگه رفتند. متاسفانه جایگزین خوبی براشون نیومد و اکثر اینایی هم که تازه اومدن به نام توسعه دهنده سن کمی دارند و خیلی خیلی عجول اند.

همین نسخه 3.0.7 بدون اینکه برای همه کاربران به صورت نسخه های RC عرضه بشه برای عده ای خاص در بخش مدیران سایت phpbb عرضه شد و انتشار یک دفعه ای نسخه نهاییش کار درستی به نظر نیومد ، اول باید بشینند و کامل باگ ها را بررسی کنند و بعد اقدام به انتشار کنند. جالبه که بدونید از همین نسخه 3.0.7 چندین باگ جدید گرفته شده است که فعلا علنی نشده ، وقتی هم که بهشون تذکر میدی  و انتقاد می کنی یا پستتو پاک می کنند یا تهدید به بن شدن می کنند.
چند وقت پیش هم SEO و dcz از مدیران phpbb-seo یک باگ خفن از نسخه 3.0.6 گرفته بودند و با وجود اینکه به توسعه دهنده ها اعلام نیز کرده بودند اما اونا جواب های مسخره ای دادند. من که با تیم seo دارم کار می کنم و پکیج های اونا رو دریافت می کنم چون پکیج هاشون مطمئن تره و گاها باگ کمتری هم داره.

راستی نسخه 3.0.8 در کار نیست باید منتظر سری .3.1 در آینده نزدیک باشیم. ( 3.1.0 ، 3.1.1 ، 3.1.2 و... تا ایشالله نسخه 4 تا 9 ماه دیگه بیاد )

مشخصات WWW

ربات تبليغات

پستارسال شده در: پنج شنبه 12 اسفند 1388, 00:02 
آفلاين
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 10:34
تشکر کرده: 279 بار
بی اعتبار
iranmodern شما اگر این sid ها رو از انجمنتون حذف کنید خیلی خوب میشه  

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: پنج شنبه 12 اسفند 1388, 00:12 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
تشکر کرده: 1544 بار
اعتبار خوشنامی: 1020
آپدیت های سریع معمولا نشانه اینه که یکسری چیزها جا افتاده و انجام نشده
در هر سیستم باید مراحل تست با دقت انجام شود. مثلا اگر خاطرتان باشد برای phpBB 3.0.5 چندین RC منتشر شد. همچنین 3.0.6 هم با چندین مرحله آزمایشی. اما در نهایت نتوانسته بودند آن را کاملا مشکل زدایی کنند و مجبور شدند به سرعت نسخه جدید ارائه کنند که بازتاب خوبی ندارد

مشخصات YIM WWW

ربات تبليغات

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 2 |    1, 2  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 2

تعداد پست ها:  16 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  

امروز يکشنبه 16 بهمن 1390, 19:39

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list