نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويت  |  پرسش و پاسخ  |  جستجو  |  ورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

قوانين انجمن

دسترسی به این انجمن تنها برای اعضای تیم پشتیبانی phpBB فارسی مقدور می باشد.
کلیه مطالب و مباحث مطرح شده در این بخش محفوظ خواهد بود و به هیچ وجه تحت اختیار دیگران قرار داده نخواهد شد (مگر با موافقت مالک آن)

متمرکز کردن فعالیت در مقصد - در مقصد فقط پشتیبانی

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ
 صفحه 1 از 1 |  
پستارسال شده در: پنج شنبه 24 دی 1388, 14:34 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 مهر 1388, 08:34
تشکر کرده: 315 بار
اعتبار خوشنامی: 5
بی اعتبار
این مطلب شامل 2 موضوع است،

صد البته تعدد انجمن های پاسخگو موجب توسعه مصرف کنندگان phpbb خواهد شد. اما این نحوه توسعه مقطعی است و غیر پایدار. چنان که بیشتر افراد حتی یک سال هم پیگیر کار انجمن خود نیستند. هر چند دلایل بسیاری برای این مسئله وجود دارد که ممکن است مستقیماً با این مسئله (تعدد پایگاه های پاسخگویی) ارتباط نداشته باشد.

اما با یک بررسی روشن میشود، مواردی که به صورت متمرکز توسعه داده شده باشند، بسیار پایدارتر هستند. این موضوع چندین دلیل دارد.

غیر از محاسن روشن آن مانند تبادل دانش میان پشیتبان ها و ...، به روز بودن قطعی مطالب، زودتر به جواب رسیدن کاربران. شاهد برخی برتری های نامحسوس هم هستیم.

مقصد میتواند در حالی که یک پایگاه پشتیبانی به حساب می آید، در مقام یک ایستگاه برای مدیران انجمن ها تبدیل شود. که این موضوع ناخواسته (به شرط تمرکز در پاسخگویی) ایجاد خواهد شد.

برای آنکه خیلی طولانی توضیح ندم، همنشین شدن با مدیران انجمن های بزرگ برای مدیران تازه کار موجب کسب تجربه، دلگرمی خواهد شد. همینطور مدیران هم تراز نیز احساس رقابت شدیدتری احساس میکنند. که همه این موارد در کل موجب توسعه و رشد مثبت وب فارسی خواهد شد.

ایجاد یک لابی مدیران گذشته از موارد بالا این امکان را میدهد که در برخی موارد در صورت نیاز سیاست یکسان اتخاذ کرد، منظور مسائل سیاسی نیست، مثلاً همین ماجرای mysql یا موارد مشابه آن.

بنده به نوبه خودم، با وجود تجربه کمی که در زمینه مدیریت انجمن و اداره سایت دارم، تصمیم به ایجاد یک سایت پشتیبانی داشتم که phpbb را نیز در فهرست آن داشتم. اما پس از آشنایی با مقصد (البته همکاری - پیش تر هم آشنا بودم) پروژه خودم را لغو کرده و تصمیم گرفتم جهت متمرکز کردن نه فقط پروژه را لغو کنم بلکه حتی انجمن هایی که احتمالاً پشتیبانی بر عهده بنده هست را نیز در این مکان پاسخگو باشم.

برخی از دوستان حاضر نیز که انجمن های کامل و کوچک و بزرگ دارند، بهتر است این از خود گذشتگی را داشته باشند و پشتیبانی و توسعه phpbb را در مقصد متمرکز کنند، تا در نهایت شاهد توسعه پایدار باشیم. این عدم پایداری حتی گریبان انجمن هایی مثل فدایران و ... که متخصصین فراوان هم درش مشارکت داشتند را هم گرفت. چه برسد به انجمن های که مدیران آنها با هزار سوال بی جواب به اداره انجمن خود می پردازند.

مورد بالا یک توصیه بود، چون همین الان هم برخی دوستان به این طریق عمل می کنند.

اما موضوع دیگر بنده یه پیشنهاد هست که البته تکراری است اما با شرح بالا شاید برای مدیران انجمن حاضر شفاف تر شود.

متمرکز کردن پشتیبانی و توسعه phpbb در مقصد موجب رشد و توسعه پایدار خواهد شد که این امر علاوه بر افراد مشارکت کننده، نیازمدن همکاری مدیران دیگر سایت ها در حذف انجمن های موازی میباشد. اما این امر به آن شرط عادلانه است که مقصد نیز متقابلاً انجمن های غیر مرتبط نداشته باشد.

البته اینجا مقصود این نیست که فقط انجمن های phpbb در مقصد باشد. اما همانطور که پیش از من هم خیلی از دوستان اشاره کردند، بسیاری از انجمن ها به نظر کمکی به پیشبرد اهداف بیان شده مقصد ندارد. البته شاید مدیران مقصد اهداف دیگری هم داشته باشند که در حال حاضر بیان نشده، اما مطمئناً رفتار شما تعیین کننده رفتار متقابل مدیران انجمن ها در حذف انجمن های phpbb خواهد بود.

خودمانی ..

راستش امروز ریز امضا برای مجموعه نگار طراحی می کردم، 2 تا هم برای مقصد آماده کردم، اگر جالب بود، میتوان برای گروه ها و رتبه های مد نظر آماده کرد، کمتر از 5 دقیقه وقت خواهد گرفت. استفاده از این ریز امضا ها در phpbb.com و دیگر انجمن ها نیز یک راه هدایت کاربران خواهد بود.

البته الان به نظرم اومد جای یه اشاره به phpbb درش خالی هست ...

مدیر اجازه به کار بستن ریزامضاها را میدن؟

مشخصات

از این پست MimA ، 2 کاربر تشکر کرده اند : Asefonlinegame (سه شنبه 22 شهریور 1390, 13:43)
  محبوبیت: 5%

ربات تبليغات

وضعيت : آنلاين

علايق : تبليغات

پستارسال شده در: پنج شنبه 24 دی 1388, 17:58 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
تشکر کرده: 1591 بار
اعتبار خوشنامی: 1020
معتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضا
با تشکر از دوست بزرگوار و مدیر خوش فکر Negar.Int عزیز :

باید عرض کنم مطمئنا ایده و ابتکار بسیار هوشمندانه ای هست که کاربر بتواند در انجمنی پاسخ خود را بگیرد که نیروهای متخصص و مجرب زیادی در آن باشند، اما با توجه به چیزی که در مجموعه نگار دیدم واقعا برام سخته که بگم با متوقف کردن فعالیت این مجموعه از سوی شما موافقم. برعکس اگر خاطرتان باشد در پیام خصوصی چند وقت پیش پیشنهاد کرده بودم در تاپیکی اختصاصی مجموعه نگار را معرفی کنید تا کاربرانی که هنوز با آن اشنایی ندارند شانس بیشتری برای آشنا شدن با آن پیدا کنند.

نقل قول:
صد البته تعدد انجمن های پاسخگو موجب توسعه مصرف کنندگان phpbb خواهد شد. اما این نحوه توسعه مقطعی است و غیر پایدار. چنان که بیشتر افراد حتی یک سال هم پیگیر کار انجمن خود نیستند.

متاسفانه همین طور است. شاید یکی از علل مهم ضربه خوردن phpBB در میان فارسی زبانان همین باشد.
نقل قول:
ایجاد یک لابی مدیران گذشته از موارد بالا این امکان را میدهد که در برخی موارد در صورت نیاز سیاست یکسان اتخاذ کرد، منظور مسائل سیاسی نیست، مثلاً همین ماجرای mysql یا موارد مشابه آن.

مطمئنا همینطور خواهد بود. یک نمونه آسان تر :
به عنوان مثال همین دیروز تعداد زیادی از دوستانی که از سرورهای Persia در Iranserver هاست تهیه کرده بودند با مشکل از دست دادن اطلاعات چند هفته گذشته مواجه شدند و این مطلب مطرح شد. مطمئنا در آینده کاربران با دید بازتری نسبت به این سرویس می توانند انتخاب داشته باشند و ...

نقل قول:
البته اینجا مقصود این نیست که فقط انجمن های phpbb در مقصد باشد. اما همانطور که پیش از من هم خیلی از دوستان اشاره کردند، بسیاری از انجمن ها به نظر کمکی به پیشبرد اهداف بیان شده مقصد ندارد. البته شاید مدیران مقصد اهداف دیگری هم داشته باشند که در حال حاضر بیان نشده، اما مطمئناً رفتار شما تعیین کننده رفتار متقابل مدیران انجمن ها در حذف انجمن های phpbb خواهد بود.

کاملا تایید میشه. خودم به شخصه خیلی وقته به این فکر بودم. بخش های کم فعالیت و بی علت کم کم باید حذف شوند. اما وجود برخی بخش ها با این که غیر منطقی به نظر می رسد اما می تواند مفید باشد. مثلا بخش نرم افزارهای فول ورژن که پایگاهی برای دستیابی به ابزار مورد نیاز و ... است و از آشفتگی جلوگیری می کند و ...

مطمئنا نظرات شما می تواند سازنده باشد

نقل قول:
راستش امروز ریز امضا برای مجموعه نگار طراحی می کردم، 2 تا هم برای مقصد آماده کردم، اگر جالب بود، میتوان برای گروه ها و رتبه های مد نظر آماده کرد، کمتر از 5 دقیقه وقت خواهد گرفت. استفاده از این ریز امضا ها در phpbb.com و دیگر انجمن ها نیز یک راه هدایت کاربران خواهد بود.

چه قدر خوشحال می شوم که می بینم افتخار آشنایی با دوستان خوش فکری مثل شما را دارم.
واقعا پیشنهاد جالب و هوشمندانه ای هست.

مشخصات YIM WWW

از این پست Asef یک کاربر تشکر کرده است : MimA
  محبوبیت: 2.5%

ربات تبليغات

پستارسال شده در: پنج شنبه 24 دی 1388, 18:45 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 مهر 1388, 08:34
تشکر کرده: 315 بار
اعتبار خوشنامی: 5
بی اعتبار
نقل قول:
متوقف کردن فعالیت این مجموعه از سوی شما موافقم. برعکس اگر خاطرتان باشد در پیام خصوصی چند وقت پیش پیشنهاد کرده بودم در تاپیکی اختصاصی مجموعه نگار را معرفی کنید تا کاربرانی که هنوز با آن اشنایی ندارند شانس بیشتری برای آشنا شدن با آن پیدا کنند.

البته من انجمن مربوط به سیستم های مدیریت محتوا را حذف و مطالبش را به انجمن بالادستش منتقل کردم. البته انجمن طراحی وب در مجموعه نگار وجود دارد، که آن هم بیشتر در حد یک دانشنامه مطالب مرتبط با اسکریپت ها و css است نه سیستم های مدیریت محتوا و در حوزه phpbb .

بابت لطف شما، مجدداً سپاسگذارم، با توجه به وابستگی مجموعه نگار به تیم نگار، و دیدگاهی که برخی دوستان داشتند نسبت به مواضع انتخاباتی بنده، به نظرم ممکن بود معرفی یا تبلیغات مربوط موجب شکل گیری سوتفاهمی در ذهن کاربران نسبت به مواضع تیم نگار شود.

منظور من حذف موضوعات و انجمن های موازی بوده است، مثلاً برخی دوستان حاضر با وجود فعالیت مستمر در اینجا، اما در سایت خود نیز انبوهی از انجمن ها را پدید آورده اند، که شاید با استقبال اولیه روبرو شود یا حتی به محبوبیت مقطعی هم برسد اما در نهایت پایداری لازم را به دست نخواهد آورد.

البته بنده به صورت خصوصی هم موضوع را با دوستان در میان خواهم گذاشت.

کد:
سرورهای Persia در Iranserver هاست

بله، واقعاً باعث تاسف است.

در مورد انجمن ها، بنده اشاره کلی داشتم، قطعاً اخبار حوزه IT  هم در مقصد جزو ملزومات است، چه برسد به بخش های این حوزه. اما همانطور که خودتان نیز فرمودید، نیازمند یک اصلاحاتی هست.

امیدوارم این توصیه و پیشنهاد هم مقصد را به اهدافش نزدیک تر کند، هم موجب پایدارتر شدن وب سایت های (انجمن های) فارسی شود که جزو اهداف بنده و دیگر دوستان است.

در مورد ریز امضا، میتوان برای گروه های کاربری مختلف ایجاد کرد، البته اگر یک نماد یا کلیدوازه ای مرتبط با پشتیبانی phpbb فارسی درش وجود داشته باشد، بهتر انتقال مفهوم خواهد کرد. روش کار خواهم کرد.

مشخصات

ربات تبليغات

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 1 |  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 1

تعداد پست ها:  3 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  

امروز چهارشنبه 3 خرداد 1391, 12:09

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

بر پایه phpBB فارسی | با افتخار به قدرت phpBB
Style by کیوان علوی | keyvan alavi
پشتیبانی شده توسط ایرانسرور
قالب phpBB | محافظت از سایت مقابل هکرها | Host | بکاپ | Backup
phpBB SEO
.