نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويت  |  پرسش و پاسخ  |  جستجو  |  ورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

تاپيك مخصوص جوك

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ
 صفحه 1 از 10 |    1, 2, 3, 4, 5 ... 10  
 موضوع پست: تاپيك مخصوص جوك
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 آبان 1385, 12:08 
آفلاين
ناظر كيفي
ناظر كيفي
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 5 مرداد 1385, 13:31
تشکر کرده: 5 بار
اعتبار خوشنامی: 0
بی اعتبار
سلام

ديدم جو وبكده خيلي خشك شده گفتم يه تاپيك بزنم فقط واسه جوك !

----------------------------------------------

طرف يه پرشيا صفر مي بينه شيشه هاشو مي شكنه صاحبش مياد مي گه اقا چي كار مي كني ؟؟ مي گه ا ماشين مال شما بود .. فكر كردم مال شوكته!!! :lol:

نرگس هم تموم شد بهروز با نسرين . نرگس با احسان . سمانه با هدايت . مجيد با زهره . اسماعيل با پري . شوكت با اعظم رفت...... فقط تو موندي با رستم  

از یه 206  صندوقدار میپرسن چه احساسی داری؟ میگه احساس میکنم جنیفر لوپزم!!!  

تهرانیه داشته واسه آبادانیه لاف میزده که من یه سگ دارم که بلده در بزنه. آبادانیه میگه : ولک مگه کلید نداره؟!!!!

Erfan70000:ویرایش شد

بــــنــازم مطربان را خلق را مسرور مي خواهند

آرزويم اين است نرود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد......نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز........و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي........عاشق آنكه تو را مي خواهد.......و به لبخند تو از خويش رها مي گردد......... و ترا دوست بدارد به همان

زندگي، قصه مرد يخ فروشي است كه ازاو پرسيدند:فروختي؟ گفت:نخريدند،تمام شد

مشخصات

ربات تبليغات

وضعيت : آنلاين

علايق : تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 آبان 1385, 20:53 
آفلاين
مدير بخش سرگرمي
مدير بخش سرگرمي
تاريخ عضويت: يکشنبه 12 شهریور 1385, 07:05
تشکر کرده: 0 بار
بی اعتبار
به نام خدا

پدر زن رو به دامادش کرد و گفت: پسرجان؛ من به دخترم جهيزيه کافي و سرمايه قابلي مي دهم. تو در مقبلش به او چه مي دهي؟ داماد با خجالت گفت: من هم رسيد مي دهم......!

زني به وکيل خود گفت: اين شوهر من، مردي خشن، بد اخلاق،دروغگو،حسود، خودخواه و مردم آزار است.
وکيل: خب؛ چرا از او طلاق نمي گيري؟
زن: طلاق؟! توقع داريد بعد از اين همه سال زندگي مشترک و آزاري که به من رسانده؛ خوشبختش کنم...؟!!!!

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 17 آبان 1385, 20:59 
آفلاين
مدير بخش سرگرمي
مدير بخش سرگرمي
بی اعتبار
به نام خدا

غضنفر داشته دنده عقب با ماشين از كوه مي رفته بالا بهش می گن چرا دنده عقب ميری مي گه اخه می ترسم بالا جا نباشه نتونم دور بزنم بعدا وقتی مي خواسته پايين بياد باز می بينن داره دنده عقب می ياد می گن الان چرا دنده عقب می يای می گه آخه بالای كوه جا بود تونستم دور بزنم

غضنفر چربی داشته میره دکتر، دکتر بهش میگه روزی ۴ کیلومتر باید بدوی... بعد از چند روز غضنفر زنگ میزنه به دکتر میگه: رسیدم لب مرز، چیکار کنم؟

به نفرمی گن عروسی پسرت كی هست؟ میگه: این دوشنبه نه، چهارشنبه بعدی

يک نفر چايي مياره براي مهموناش ولي قند نمي ياره مي گه به قند بالاي يخچال نگاه کنيد و چاي بخوريد يه بچه اي ميرد تو بهر قنده طرف ميزنه پشت کله پسره مي گه: من گفتم چاي با قند بخور نه چاي شيرين

به غضنفر مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل

غضنفر به زنش می گه 3 تا حیوان نام ببر که با خ شروع بشه. زنش می گه: خودت، خواهرت، خدابیامرز مادرت!

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 18 آبان 1385, 10:19 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 فروردین 1385, 20:16
بی اعتبار
خوبه.

حالا كه سر و كله حسن پيدا شده اين تاپيك تبديل به يه تاپيك عالي ميشه :lol:

حسن خان شرو.ع كن !

راستي امضات خيلي ناز شده.متخصصي ها  :wink:

چون همه فكر مي كنند از ديگري عاقل ترند !!!

مشخصات YIM

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: جمعه 19 آبان 1385, 16:10 
آفلاين
مدير بخش سرگرمي
مدير بخش سرگرمي
بی اعتبار
به نام خدا

به طرفميگن چرا تو هر وقت ميري دستشويي در رو نمي‌بندي؟ ميگه نه بابا، مي‌خواي من در رو ببندم که تو بياي از سوراخ کليد نگام کني؟

خودکار قرمزه باباش ميميره تا چهل روز مشکي مينويسه

کبوتر مست مي کنه بجاي نامه ايميل ميبره

يه روز یک نفره مي ره بالاي پل عابر پياده داد مي زنه مي گه حالا ما خر ما نفهم آخه شما که مي دوونيد اينجا روود خانه نيست پس چرا پل زديد

بسيجيه مخ دختره رو مي زنه ميگه فردا سر باباتو بپيچون بريم نماز جمعه

روش دفع انگل : به مدت 30 روز هر روز چاي و بيسکوئيت بخوريد روز 31 ام فقط چاي بخوريد..کرمه مياد بيرون ميگه پس بيسکوئيتش کو ....

يه روز طرف ميره عروسي تو عروسي برف شادي ميزنن ترکه سرما ميخوره

يکبار يه نفر خونش آتيش ميگيره يه تک زنگ به آتش نشاني مي زنه

يك بار يك نفر زنگ ميزنه تاكسي تلفني ميگه اقا ماشين داريد. مردي كه پشت تلفن بوده جواب ميده بله. طرف ميگه خوش به حالتون ما نداريم.

يه روز يه نفر ميخوره به يه تير برق ميگه چه يك بزرگي!

Erfan70000:ویرایش شد

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 20 آبان 1385, 08:06 
آفلاين
مدير بخش سرگرمي
مدير بخش سرگرمي
بی اعتبار
به نام خدا

يه پري افسانه اي به يه مرد ميگه: يه آرزوت رو بگو تا برآورده كنم. مرده ميگه: يه كاري كن كه زنم حسابي احمق بشه تا بتونم با خيال راحت بهش دروغ بگم و هي مچم رو نگيره. پريه قبول ميكنه و ميگه: برو خونه تون. آرزوت رو برآورده كردم. مرده خوشحال ميره خونه, ميبينه زنش تبديل به يه مرد شده!

تركه كيس كامپيوترش رو ميبره نمايندگي و ميگه: آقا اينو براي ما تعمير كنين، مسئول پذيرش ميگه: چه مشكلي داره؟ تركه ميگه: والا نميدونم چرا چند روزه جا ليوانيش بيرون نمياد

ترکه لامپ خونش مي سوزه بهش پماد سوختگي مي زنه

يارو ميخواد به دختره تيكه بندازه ميگه در قلب مني هرگز...

يه روز سه تا خانوم مرغه به هم ميرسن اولي ميگه چه روزگاري شده ، ديشب تو کيف دخترم يه عکس جوجه خروس پيدا کردم ..... دومي ميگه اين که چيزي نيست يه روز ديدم دخترم تو خيابون داره با يه خروسه ميگه و ميخنده .... سومي با گريه ميگه اينها که چيزي نيست من ديشب تو کيف دخترم يه تخم مرغ پيدا کردم

يك تركه عاشق مي شه براي خر همسايه ايجاد مزاحت مي كنه

به تركه ميگن خيلي باحالي !!!! ميگه ما بيشتر

يك ژايني بعد از 15 سال به يك مورچه ياد ميده كه با چوب غذا بخوره بعد اون رو مياره تو ميدان تا به مردم نشان بده مردم هم دور تادور ميايستن تا نگاه كنند يك تركه داشته از اونجا رد ميشده ميبينه همه عقب وايستادن و يك مورچه هم اون وسط هست ميره باپا مورچه رو له ميكنه ميگه اخه مورچه هم ترس داره

روباه ميره زير درخت به کلاغه ميگه به به چه سري چه دمي ...کلاغه ميگه زر نزن من خودم دوم دبستانم

يه روز يه پيرزنه همه دندوناشو ميكشه به جز يكيش، ازش ميپرسن: چرا اون يكي رو نكشيدي؟ ميگه: آخه ننه، مي‌خوام چادرمو باهاش نگهدارم

يه اصفهاني با برق خونه همسايشون خودکشي ميکنه

ميگن علي دايي رو تو پلي استيشن هم نميشه تعويض کرد

يه خروسه ميره بالاي ديوار بعد از تو كوچه يه ماشين مرغي رد مي شه ميگه :بچه ها بياين سرويس دخترا اومد

ترکه نون بربري مي خره از جلو لواشي رد مي شه مي بينه نونها دارن تو دستگاه مي چرخن مي گه: اقا چقدر مي گيري اين بربري منم يه دور سوار بشه؟

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hasan در دوشنبه 22 آبان 1385, 20:53 .

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 21 آبان 1385, 22:03 
آفلاين
مدير بخش سرگرمي
مدير بخش سرگرمي
بی اعتبار
به نام خدا

يه ترك ميفته داخل چاه داد ميزنه كمك يه نفر طناب ميندازه پايين تركه رو ميكشه بالا ميبينه مرده بعدا معلوم ميشه طناب رو بسته دور گردنش

يه تهرانيه ميره خواستگاري، پدر دختره ميپرسه: خونه داري؟ ميگه: نه! ماشين داري؟ نه! كار داري؟ نه! پدر دختره شاكي مي‌گه: پس چي داري كه اومدي خواستگاري؟ تهرونيه ميگه: پشت مو رو داشته باش.

دخترا در 18 سالگي مثل توپ فوتبالن 22نفر دنبالشونن /28سالگي مثل توپ هندبالن 10نفر دنبالشونن/ 38سالگي مثل توپ گلفن 1نفر دنبالشونه /48 سالگي مثل توپ پينگ پنگن دونفر مي خوان از خودشون دورش کنن/ در 58سالگي مثل توپ جنگي هستن همه ازشون فراري هستن

يه روز يه مجلس عزا داري بوده بين ت ر ک ها و لر ها شيخ مي گه : برقها رو خاموش کنيد مي خوام ببرمتون کربلا . وقتي برقها مي ياد مي بينن لر ها چمدون به دستن . مي پرسن پس ترکها کجان؟ مي گن اونا تو ترمينال منتظرن

ترکه با دوست دخترش تو ماشين بودن ميبينه جلوتر ايست بازرسيه! قبل از ايست بازرسي به دوست دخترش مي گه:تو از ماشين پياده شو بعد از ايست بازرسي بگو مستقيم تجريش که من دوباره سوارت کنم.. بعد از ايست بازرسي دختره يادش ميره بگه تجريش ميگه: ونک. ترکه ميگه شرمنده مسيرم نميخوره

ازعلي دايي علت کمر دردش رو مي پرسند ميگه خودتون هم 90 دقيقه بازي رو سر پا تماشا کنيد کمرتون درد مي گيره

مسابقه بربري خوردن بوده و قرار بوده هركي 100 تا بربري بخوره بهش 1000000000 دلار بدن خلاصه ركورد به 65 تا بربري ميرسه و نوبت به يه تركه ميرسه ! تركه ميگه من برم پشت اون پرده و برگردم بعدشم مياد و 100 تا بربري ميخوره !!! جايزشو ميدن و ميپرسن حالا بگو پشت اون پرده چكار كردي؟؟ تركه هم ميگه : هيچي بابا رفتم تمرين كنم ببينم ميتونم 100 تا بربري بخورم يا نه؟؟!!!!!

جشنواره فيلم اصفهان 1- دو نفر با يك تخم مرغ ! 2- تا حالا موز خوردي؟ ! 3- 10 نفر زير يك چتر ! 4- من هوشنگ 15 تومان دارم ! 5- ديشب باز هم پيتزا خوردم

حسن کچل بعد از سي سال ميره مو ميکاره اسمش براي حج واجب درمياد

دو تا خجالتي با هم ازدواج ميكنند.بچه شان آب ميشه

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hasan در دوشنبه 22 آبان 1385, 20:57 .

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه 23 آبان 1385, 16:40 
آفلاين
مدير فرهنگي سايت
مدير فرهنگي سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 13 مهر 1385, 16:35
بی اعتبار
بسمه تعالی

از توجه شما تشکر می کنم

موفق باشید

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه 7 آذر 1385, 18:36 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 7 مهر 1385, 17:59
تشکر کرده: 3 بار
بی اعتبار
بچه:مامان نهار چي داريم؟ مادر با عصابنيت:زهر مار بچه:آخ جون از شر املت راحت شديم...
-----------------------------
جديدترين ضرب المثل چيني مي گويد: يک ايراني اگر هواپيمايش سقوط نکند،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببرد، آلودگي هوا زنده اش بگذارد و زلزله زير آوار له اش نکند،حتماً از خوشحالي خواهد مرد!!!!
هواپيما داشت سقوط مي کرد همه داشتن جيغ ميزدن به جز يه ترکه ! ازش مي پرسن چرا تو ساکتي ؟ ميگه : ماله بابام که نيست بذار سقوط کنه!!!!!
خيلي دوست دارم زود به زود ببينمت اما حيف که بليط باغ وحش گرونه!!!
ترکه جلو دبيرستان دخترونه ميوفته تو جوب واسه اينکه ضايع نشه ميگه: هر کي منو در آورد مال خودش!!!
يه روز يه ترکه پارچه ميبره ميده خياط واسش لباس بدوزه به خياطه ميگه اينو واسم بدوز ...فردا اومدم نگي نتونستم....وقت نشد....سوزن شيکست...چرخ خراب شد...برق رفت...اصلا بده من پدر سگ نمي خواد بدوزي........
ميدوني چرا زنبوراي عسل گل ميخورن؟؟؟؟؟؟خوب معلومه چون دروازه بانشون خوب نيست!!
------------------------------
کنکور نرگس

- در نماي پاياني که بهروز و نسرين در برف راه مي رفتند بهار کجا بود ؟ الف)خانه ي بخت . ب) خانه ي سالمندان . ج)از فرط بزرگي ترکيده بود . د)چون زمستان بود.بهار نبود
--------------------------------
تركه به رفيقش مي گه من يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟ ميگه ببرش باغ وحش. فردا رفقيش مي گه برديش؟ تركه مي گه : آره . تازه امشب هم مي خوام ببرمش سينما!!!!
تركه دو دستش به كمر بوده وايساده بود تو اتوبوس! ازش ميپرسن چرا دست به كمر وايسادي؟ يه نگا ميكنه پايين و ميزن تو سرش: واي پس هندونه هام كوش!
-------------------------------
يارو خارجيه از ترکه ميپرسه”Where is Hospital?” ترکه ميگه من که نميدونم چي ميگي ولي حالا محض اطمينان: خر باباته!!!
سلام من از اداره ي برق مزاحمتون ميشم....شما شاکي خصوصي دارين. آخه برق چشماتون يه نفرو کشته!!
---------------------------------
يه بار يه ترکه زنگ ميزنه آژانس ميگه:ببخشيد آقا ماشين دارين؟ يارو ميگه :بله داريم ترکه ميگه :خوش به حالتون ما نداريم .
----------------------------------
به ترکه ميگن شما ترکي؟؟ ميگه نه به خدا بيا بگرد.
-----------------------------------
ترکه ميره تو صف نونوايي شاطره ميگه :نون تا اينجا بيشتر نميرسه بقيه برن . ترکه ميگه :ببخشيد ميشه جمع تر وايسين نون به ما هم برسه؟!
-------------------------------------
سلام ببخشيد اين موقع شب مزاحمت شدم ولي حالا که بيداري بيا با دل صاف يه دعايي کن تا شر اين شوکت از سر نرگس و نسرين کنده بشه.
سلام من الان بيمارستان ايرانمهرم تصادف کردم دکتر ميگه شونت شکسته يه مقدار پول داري بهم برسوني بايد برم يه برس نو بخرم.
از يکي ميپرسن گشنگي سخت تره يا عاشقي ؟ ميگه از قديم گفتن گشنگي نكشيدي كه عاشقي يادت بره ولي شما تا حالا تو خيابون دستشوئيت نگرفته كه جفتش يادت بره؟؟؟؟
از ترکه ميپرسن نظرت درباره مرداب انزلي چيه؟ ميگه: خوبه ولي بايد آسفالت بشه!!
به آخونده ميگن در چه صورت بازي ورق مجاز ميشه آ*خ*: اسم شاه ولايت فقيه بشه_1 بي بي چادر سر کنه_2 سربازها عضو بسيج بشن.
--------------------------------------
تركه توي كوپه قطار به سمت مشهد مي‌رفته، به روبروييش ميگه: به سلامتي از مشهد بر مي‌گرديد!!!!

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه 7 آذر 1385, 18:37 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
بی اعتبار
فناوري نيروي هسته اي و پيروزي غرور آفرين دانشمندان توانمند ايراني در زمينه ي بهر برداري صلح آميز از انرژي هسته اي رو بي خيال .....خودت چطوري؟؟
آرزومند قطع برق منزل شما در حين سريال نرگس.....با تشکر محمود شوکت
لره با خوشحالي به دوستش ميگه:بالاخره اين پازل رو بعد از دو سال حل کردم. دوستش ميگه دو سال زياد نيست؟ ميگه:نه بابا رو جعبه ش نوشته 7 تا 10 سال ....
اگه کسي بهت روزي 1 آف زد يعني به يادته. اگه 2تا زد دوستت داره. اگه 3 تا زد عاشقته. اگه 4 تا زد ميخوادت. اگه 5 تا زد مطمئن باش کرم داره.
ديشب تو را به مستي تشبيه به ماه کردم......خاک بر سر بي ريختت من اشتباه کردم
اي که از کوچه معشوقه من ميگذري.....خوب منم از کوچه معشوقه تو مي گذرم
مشاعره اي کردم با شخصي ناشي...........خري گم کرده ام شايد تو باشي
راننده اي که با پوپک گلدره تصادف کرد ديشب اعتراف کرد که از شوکت پول گرفته.
ترکه زنش حامله بوده يه نگاه به شکم زنه ميکنه ميگه اين چيه؟ زنه ميگه بچست. ترکه ميگه دوستش داري؟ زنه ميگه آره خوب معلومه. ترکه ميگه پس چرا قورتش دادي؟
خيلي بيکاري؟ببينم تو درس نداري؟کار و زندگي نداري؟خواب و خوراک نداري؟.........................که 24 ساعته تو ذهنه مني؟
سلام ببخشيد بد موقع مزاحم شدم ميدونم خواب بودي منو ببخش ولي نتونستم تماس نگيرم آخه خيلي نگرانم مي خواستم ببينم يه پارتي نداري بهروز رو از ايتاليا برگردونيم؟؟
از اونجا که نسل دايناسورها 2 ميليون سال پيش منقرض شده پس نتيجه ميگيريم ؟....دنيا ديگه مثل تو نداره...........نه داره نه ميتونه بياره

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: سه شنبه 7 آذر 1385, 18:39 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
بی اعتبار
يارو ميره روي پل هوايي ميگه: من ت ر ک ...من خر...من نفهم...شما خودتون بگين اينجا مگه رودخونه ست که پل زدين !!!!
-----------------------
از ترکه مي پرسن اين علامت جمجمه و استخوان که دزداي دريايي دارن يعني چي؟ترکه يکم فکر ميکنه ميگه يعني خوردن کله پاچه در کشتي ممنوع!!!
-----------------------
ترکه توي جزيره آدم خورا گير ميکنه به خودش ميگه حالا چه جوري به اينا ثابت کنم که آدم نيستم!!!
------------------------
سلام شرمنده مزاحم شدم يه 2 يا 3 ميليون داري قرض بدي چند ماهه؟ يه مشکلي پيش اومده اگه بشه ميخوام يه جا واسه نسرين رهن کنم !!!
-----------------------
ميدوني علي کريمي تو بازي ايران و پرتغال چرا بيرون رفت؟؟.........فردوسي پور هم نفهميد.............برانکو فرستادش دنبال گيتار حسن شماعي زاده بگرده!
------------------------
برو به جهنم.........................چون فقط تويي که ميتوني بهشتش کني!
------------------------
قزوينيه ميره پيش روانپزشک مي پرسه ببخشين اين کودک دروني که ميگن کجاست؟؟

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 7 آذر 1385, 00:46 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 فروردین 1385, 20:16
بی اعتبار
جیرجیرک به خرس گفت:دوستت دارم
خرس گفت:الان وقت خواب زمستانیه منه،6  ماه دیگه بیا تا در موردش با هم حرف بزنیم.
وقتی خرس از خواب بیدار شد جیرجیرک رو ندید!! خرس نمیدونست جیرجیرک فقط  3  روز زندگی میکنه!                                                                                  

(اس ام اس نصفه شبی)
شرکت ال جی شما را به دیدن ادامه خواب دعوت میکند          

ترکه رو برق  3  فاز می گیره پرت می کنه بلند می شه می گه : اگه مردین یه فاز یه فاز بیاین جلو

ميدوني ضد حال چيه؟؟؟؟ تولدت  30  اسفند باشه ( هر  4  سال یه بار )    

جديدترين ضرب المثل چيني مي گويد: يک ايراني اگر هواپيمايش سقوط نکند،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببرد، آلودگي هوا زنده اش بگذارد و زلزله زير آوار له اش نکند،حتماً از خوشحالي خواهد مرد                                                                                        

دیشب اومده بودی در خونمون لباس صورتی خیلی بهت می اومد هر چی اسرار کردم نیومدی بالا فقط با اخم گفتی کار دارم آشغالارو زود بیار      

برو پایین
.
.
.
.
.
.
.
.
بازم پایین تر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا که تا پایین میری
آشغالای ما را هم بذار دم در                                      

امروز چهارشنبه است برای غافلگیری اموات صلوات

چون همه فكر مي كنند از ديگري عاقل ترند !!!

مشخصات YIM

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 7 آذر 1385, 00:49 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 6 مرداد 1385, 12:37
تشکر کرده: 4 بار
بی اعتبار
یه روز تركه ميبينه كه پل قطار خراب شده و يه قطارم داره از راه ميرسه خلاصه ميره پيراهنشو اتيش ميزنه و قطارو نگه ميداره وقتي قطار مي ايسته يه نارنجك ميندازه زير قطار منفجر ميشه يه عالمه ادم ميميرن يارو رو ميگيرينش بهش ميگن نه به اون پيرهن اتيش زدنت نه به اين نارنجك انداختنت ميگه والا من از بچگي همش اين دهقان فداكارو با فهميده قاطي ميكردم
-------------------
يه تركه زنگ مي زنه هواشناسي مي گه : آقا خيلي ممنون، ديروز هوا خيلي خوب بود!
-------------------
تركه داشته خاطره تعريف ميكرده، ميگه: ما سال چهل و نه با دو نفر دعوامون شد، ‌البته سال چهل و نه دو نفر خيلي بود!!!
-------------------
به تركه ميگن اون جهنمه اون بهشت كدومشو مي خواي بري ؟
تركه مي بينه جهنم خيلي رديفه و كلي حوري ريختن توشو دار و درخت و از اين حرفا . ميگه ميرم جهنم . تا پاشو ميزاره آتيش و اين حرفا ميريزه سرش . ميگه چي شد ؟
ميگن آخه چند وقت بود كسي نمي اومد اينجا رفته بود رو اسكرين سيور
-------------------
تركه رو داشتن به جرم قتل زنش محاكمه ميكردن، دادستان ميگه: سنگدل‌! تو وقتي داشتي زنت رو ميكشتي، نداي وجدانت رو نشنيدي؟! تركه ميگه: نه والله! بس كه اين زن جيغ و داد ميكرد مگه ميذاشت ما چيزي بشنويم؟!!

ثواط ندارم امزا بنويصم

انگشت ميظنم

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 7 آذر 1385, 00:52 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
غضنفر كنار ساحل نشسته بود و هي ميگفت:
بارك الله اصگر, آفرين اصگر.
ازش پرسيدند:
چرا اينقدر اصغر رو تشويق ميكني؟
باهم مسابقه نفس گذاشتيم, اصگر دو ساعته زير آبه اما هنوزم نفس داره!!!
================
تركه و زنش دعواشون شده بوده، ‌با هم حرف نمي‌زدند. زن تركه وقتي شب ميره بخوابه، يك يادداشت براي تركه مي‌گذاره كه: منو فردا ساعت 6 بيدار كن. صبح زنه ساعت 10 از خواب پا ميشه، ‌مي‌بينه تركه براش يك يادداشت گذاشته كه: پاشو زنيكه خر! ساعت شيشه!!!
================
يه روز سه نفر ميرن پيش ازرائيل، اولي(امريكائي):ازرائيل كي ميشه ما بزرگترين موشك دنيا رو بسازيم. ازرائيل:1500سال ديگه، اولي: ميزنه زيره گريه وميگه عمر من تا اون موقع كفاف نميده. دومي( ژاپني):ازرائيل كي ميشه ما ريزترين كامپيوتر دنيا رو بسازيم. ازرائيل:1700سال ديگه، دومي ميزنه زير گريه ميگه عمر من تا اون موقع كفاف نميده. سومي(عربه):ازرائيل كي ميشه ما آدم بشيم. اين بارازرائيل ميزنه زير گريه و ميگه عمر من تا اون موقع كفاف نميده!!!
================
دو تا تركه ميرن سوراخ لايه اوزن رو بدوزن، خودشون ميمونن اونور!
================
قزوينيا يك ماهواره ميفرستن فضا كه دنبال سوراخ لايه ازون بگرده!
================

ثواط ندارم امزا بنويصم

انگشت ميظنم

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 7 آذر 1385, 00:58 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
تو هموني که توي موج بلا واسه تو دستمو قايق ميکنم (مازيار هوشمند - اهواز)
=================
اگه يه روز فكر كردي كه يه نفر هر جا مي ري دنبالته و هر مشكلي واست پيش مياد واسش مهمه و ميخواد بهت كمك كنه مطمئن باش كه اون من نيستم (ماني کلانتر - کرج)

ثواط ندارم امزا بنويصم

انگشت ميظنم

مشخصات

ربات تبليغات

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 10 |    1, 2, 3, 4, 5 ... 10  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 10

تعداد پست ها:  145 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  

امروز شنبه 21 بهمن 1390, 04:00

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list