نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويت  |  پرسش و پاسخ  |  جستجو  |  ورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

خفن ترين سوتي ها

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ
 صفحه 1 از 4 |    1, 2, 3, 4  
 موضوع پست: خفن ترين سوتي ها
پستارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387, 19:35 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 7 خرداد 1385, 18:51
تشکر کرده: 4 بار
اعتبار خوشنامی: 0
بی اعتبار
خفن ترين سوتي هايي كه تو عمرت دادي/گرفتي/شنيدي رو بگو !

خجالت نكش كسي كسي رو نميشناسه !

براي شروع :

براي ارسال سوتي خود اينجا كليك كنيد ! :wink:

در تصاوير حكاكي شده بر سنگهاي تخت جمشيد هيچكس عصباني نيست. هيچكس سوار بر اسب نيست. هيچكس را در حال تعظيم نميبينيد. هيچكس سر افكنده و شكست خورده نيست .هيچ قومي بر قوم ديگر برتر نيست و هيچ تصوير خشني در آن وجود ندارد . از افتخارهاي ايرانيان اين است كه هيچگاه برده داري در ايران مرسوم نبوده است در بين صدها پيكره تراشيده شده بر سنگهاي تخت جمشيد حتي يك تصوير برهنه و عريان وجود ندارد. هنر هخامنشي اين اثر جاودانه را با افتخار بر سنگهاي

مشخصات

از این پست LuLu یک کاربر تشکر کرده است : boy_ofpersia
  محبوبیت: 2.5%

ربات تبليغات

وضعيت : آنلاين

علايق : تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387, 20:20 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 20:54
تشکر کرده: 3 بار
بی اعتبار
هي هي !  :D  حال كردم خداييش  :P   :idea: ! كلي با حال بود !

ببينم ايني كه تو عكسه خودتي يا كيه ؟  :P

خوب حالا نوبت منه :

ماجرا بر ميگرده واسه اوايل كارم   :

داشتينم با خانم آرام لاس مي زديم و كلي كر كر و خنده كه يهويي سرو كله جواد (...) پيداش شد !

منم واسه يهويي بطور كاملا غريزي گفتم : ااااه ! نيگا كن جواد سوتين سرو كلش پيدا شد  ! :arrow:

يهو ديدم اين آرام اخماش رفت تو هم و تو همون لحظه ديدم زيد جواد هم سرو كلش پيدا شد ! پس نتيجه اين كه آرام با ديدن زيد جواد ترش كرده بود !  8)  

خوب منم نه گذاشتم نه ورداشتم گفتم جواد كم بود سيما سوتين هم سرو كلش پيدا شد !  :D

يهو ديدم آرام حسابي داغ كرده :!:  و ... ( خلاصه بقيش بد آموزي داره !  :cry:  :cry:  :cry:  )

توجه 1 : سوتين به سينه بند زن گفته ميشه !  8)
توجه 2 : من كه نمي دونستم ! من فك مي كردم اسمش كرست هست  8) . (خداييش تا اون موقع سوتين نشنيده بودم)
توجه 3 : منظورم از سوتين كسي بود كه زياد سوتي ميده !  :twisted:  :twisted:  :twisted:

خلاصه از اون به بعد (البته بعد كلي ماجرا) روي آرام حسابي تو روم باز شد و هروقت ميخاد تيكه بندازه بهم ميگه ... سوتين !!!  

نتيجه گيري اخلاقي : هروقت خاستي با يكي صميمي شي بگو فلاني سوتين اومد !  :evil:  (بد بگو نمي دونستم منيش اينه !)

آقا نتونستم قضيه رو درست بپرورونم مذرت ميخام. خداييش خودم هنوزم يادم ميفته مي تركم از خفني سوتي :wink:
-------------------------------------------------
راستي اينو ديدي ؟
http://www.maghsad.com/index/viewtopic. ... ight=#9537

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387, 20:55 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 6 مرداد 1385, 12:37
بی اعتبار
خفن ترین سوتی ها ، از معروف ترین افراد

شباهت های من و پدرم با هم متفاوت هستند .

از دیل برا پسر یوگی برا .

اگر جنایت هم 100% کاهش پیدا کندباز هم پنجاه برابر آن میزانی است که باید باشد.

از جان باومن کنسول اظهار نظر درباره میزان جنایت در واشنگتن سی دی.

هشدار دست زدن به این سیم ها به معنی مرگ آنی است متخلفات تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

اطلاعیه ای در یکی از ایستگا ههای قطار آمریکا.

آقای * پیشنهاد من این است که همه ماموران آتشنشانی ده روز قبل از هر آتش سوزی آزمایش بشوند.

از عضو یک شورای شهر در آمریکا به هنگام بحث.

چین کشور بزرگی است که چینی های بسیاری در آن ساکن هستند .

از شارل دوگل * فرانسه.

اگر از قتلهایی که در شهر می شود صرف نظر کنیم واشنگتن یکی از شهرهایی است که که کمترین میزان جنایت در کشور را دارد.

خیابان های فیلادلفیلا کاملا امن هستند ، این مردم هستند که آنها را نا امن می کنند.

از فرانک رزو رئیس پلیس و شهردار فیلادلفیلا.

فرهنگ امری ضروری است ولی باید زنده باشد و زیادش هم خوب نیست.

از ویرجینو گایدا، مقامی رسمی در ایتالیا دوره فا شیسم.

مدت ها در سفر بودم به همین خاطر فرصت نداشتم بذارم ریشم بلند بشه.

از باب هورنر،بازیکن تیم آتلانتابریوز وفتی از او پرسیدند چرا ریش نداری .

فقط یک نفر را می شود سرزنش کرد و ان هم همدیگر است .

از باری بک،بازیکن هاکی نیویورک که در بازی های نهایی لیگ استنلی برسر او غوغایی به پاشد .

هیچ کس نمی تواند در زمان در دو محل حضور داشته باشد مگر اینکه پرنده باشد.

از سر بویل رچ، نماینده ترایلی در مجلس بریتانبا در قرن هیجدهم .

بمب ها منحصرا به سمت اهداف نظامی نشانه می رونداما متاسفانه افراد غیر نظامی در اطراف این هدف ها هستند.

از دوایت دی ایز نها ور، ژنرال ارتش آمریکا.

ثواط ندارم امزا بنويصم

انگشت ميظنم

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387, 23:43 
آفلاين
مدير كل
مدير كل
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 31 مرداد 1385, 19:07
تشکر کرده: 7 بار
بی اعتبار
این بزرگترین سوتی ای هست که من تو مقصد دیدم
خودتون نگاه کنید
فقط کاربر ziba به من فحش نده خوب واسم جالب بود دیگه
سوتی

اي پادشه خوبان داد از غم تنهايي- دل بي تو به جان آمد وقتست که باز آيي- در آرزوي رويت بنشسته بهر راهي- صد زاهد و صد عابر سر گشته سودايي- مشتاقي و مهجوري دور از تو چنانم کرد- کز دست نخواهم شد پايان شکيبايي- اي درد توام درمان در بستر ناکامي- وي ياد توام مونس در گوشه تنهايي- فکر خود و راي خود در امر تو کي کنجد- فکر است در اين وادي خود بيني و خود رايي- در دايره فرمان ما نقطه تسليميم- لطف آنچه تو انديشي حکم آنچه تو فرمايي- گستاخي و پر رويي تاچند کني اي مرد- بگذار تو از اين وادي تن ده به شکيبايي

ثبت نام در سایت

مشخصات WWW

ربات تبليغات

موضوع پست: سوتی های tv ایران
پستارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387, 23:45 
آفلاين
مدير كل
مدير كل
نماد کاربر
بی اعتبار
سوتی های tv ایران

*یکی دو هفته پیش این پسره (امیرمحمد) به عمو پورنگ گفته بذار یه ماچ از لبات بگیرم و پورنگ هم سرخابی شده!
*توی اخبار سراسری بود که آقای بابان همراه همکار خانومش می‌خواست خداحافظی کنه گفت: به همراه خانمم از شما خداحافظی می کنم!
*برنامه‌ی صبح ایرانی رادیو سراسری که از ساعت ۶ و خورده ای صبح شروع میشه یک مجری خانم داره به اسم قلع ریز یا مشابه اون که یه روز، گفتند: یک خبر جالب می‌خوام براتون بخونم، تو اینترنت می‌گشتم (!) این خبر رو دیدم که نوشته یک پیرمرد به مدت ۵۰ سال بالای درخت زندگی کرده و بعد فرمودند که: شوخی نیست، طرف ۵ قرن بالای درخت بوده!
*يه تبلیغی جدیدا تو تلویزیون نشون میده که ظاهرا مال یک شرکت آموزش کنکور به اسم " تست قرمز " هست ... خلاصه یه پسره رو نشون میده که کتابای اینا رو می خونه بعد میره سر جلسه با خیال راحت تست میزنه ...فقط یه نکته ای هست ... این پسره سر جلسه کنکور فقط یه پاسخ نامه دستشه ... هیچ پرسش نامه ای وجود نداره ...!
*یکی از برنامه های زنده شبانه چند سال قبل بود که تو شبکه تهران پخش می شد و احمدزاده و حسینی مجریاش بودن. خسرو شایگان (دوبلور) تلفنی باهاشون تماس گرفته بود و اینا هم گیر داده بودن که یه آهنگی رو که معمولا زمزمه می‌کنی بخون. هرچی این بنده خدا می گفت الآن چیزی یادم نیست ول کن نبودن که یه دفعه شروع کرد به خوندن : مرا ببوس ...! مرا ببوس ... اون دو تا هم که دستپاچه شده بودن فورا گفتن به به چه صدای خوبی! حالا می‌رسیم سر سوال بعد و هر جور بود نذاشتن بقیشو بخونه.
*یه بارم تو برنامه کودک (حالا همه فکر میکنن من برنامه کودک می بینم) عمو پورنگ اجرا می کرده مسابقه تلفنی بوده یه دختره زنگ زده بوده ، پورنگ بهش میگه بابا خونه هست باهاش صحبت کنم میگه هست ولی حمومه ، میگه مامان چه طور ؟ میگه مامانمم حمومه !!!
*یه بار گوینده اخبار ساعت ۲ می‌خواست بگه وفات پدر آقای * گفت: شهادت پدر آقای * که سریع درست کرد. ولی معلوم بود اعصابش خرد شده و چند تا اشتباه دیگه هم کرد.
*يه خاطره ديگه از عمو پورنگ (يه صداي دخترونه)
- الو ؟
- الو ؟
- سلام
- سلام
- خوبي
- مرسي . عمو پورنگ ؟
- جانم ؟
- من خيلي دوستتون دارم
- منم خيلي دوستت دارم عزيزم . اسمت چيه ؟
- كتايون
- كتايون ؟ خوبي ؟
- بله
- كتايون ؟ من ازت سوال مي پرسم . تو بگو كتايون . باشه ؟
- باشه
- كي از همه بهتره ؟
- كتايون
- كي تو كارا به مامان كمك مي كنه ؟
- كتايون
- كيه كه مامان دوستش داره ؟
- كتايون
- كيه كه بابا وقتي از در مياد ماچش مي كنه ؟
- مامان
* 5 شنبه بازی پرسپولیس - ابومسلم بود بین دو نیمه زنگ زدن به فنایی برای مسایل داوری و اینا فنایی گفت : قبل از هر چیز اجازه بدین فرارسیدن ماه محرم رو خدمت شما و بینندگان تبریک عرض کنم

اي پادشه خوبان داد از غم تنهايي- دل بي تو به جان آمد وقتست که باز آيي- در آرزوي رويت بنشسته بهر راهي- صد زاهد و صد عابر سر گشته سودايي- مشتاقي و مهجوري دور از تو چنانم کرد- کز دست نخواهم شد پايان شکيبايي- اي درد توام درمان در بستر ناکامي- وي ياد توام مونس در گوشه تنهايي- فکر خود و راي خود در امر تو کي کنجد- فکر است در اين وادي خود بيني و خود رايي- در دايره فرمان ما نقطه تسليميم- لطف آنچه تو انديشي حکم آنچه تو فرمايي- گستاخي و پر رويي تاچند کني اي مرد- بگذار تو از اين وادي تن ده به شکيبايي

ثبت نام در سایت

مشخصات WWW

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 9 مرداد 1387, 23:50 
آفلاين
مدير كل
مدير كل
نماد کاربر
بی اعتبار
دوستان بحث سوتی شد بذارید من یه سوتیه مقصدی تحویلتون بدم
این تاپیک رو دوستم مهدی گذاشته بود که الان معلوم نیست کجاست
حالا که جایگاه فعالیتش(طنز)باز شده غیبش زده
راستی نگید مهدی بگید

پدر ایرانسل

لطفا از اول تا آخرش رو بخونید
فقط اون کسی که سوتی داده بود ما رو نکشه خوبه
سوتی به شیوه ی مقصد

ثبت نام در سایت

مشخصات WWW

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 9 مرداد 1387, 00:17 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 7 خرداد 1385, 18:51
بی اعتبار
Hossein نوشته است:
این بزرگترین سوتی ای هست که من تو مقصد دیدم
خودتون نگاه کنید
فقط کاربر ziba به من فحش نده خوب واسم جالب بود دیگه
سوتی

mehdi_vsgh سوتي رو ديده چت كرده ! :D

اين عكسه منو كشته !   سليقش كشته منو !

حالا چند تا سوتي از Havel (با عرض پوزش) :

نقل قول:
منم واسه يهويي بطور كاملا غريزي گفتم

عزيزم ياد خاطرشم ميفتي بد چت مي كني ها :wink:

نقل قول:
و همون لحظه ديدم زيد جواد هم سرو كلش پيدا شد !

عزيزم نتيجه ميده ارام جونت با جواد بيشتر حال ميكرده ديده جواد ديدتتون حالش گرفته شده  :roll:

نقل قول:
پس نتيجه اين كه آرام با ديدن زيد جواد ترش كرده بود !

اينم اثبات درستي نظريه من  :wink:  آرام ديد جواد زيد داره حالش گرفته شد

نقل قول:
تيجه گيري اخلاقي : هروقت خاستي با يكي صميمي شي بگو فلاني سوتين اومد !

نتيجه گيري اخلاقيت اين بود

نقل قول:
توجه 2 : من كه نمي دونستم ! من فك مي كردم اسمش كرست هست

اينو بخون كه بد ضايع كردي ! پسر تو ناجور ايزوله اي ها  :wink:

تاريخچه سوتين و كرست ( فرق سوتين با كرست)

امروزه استفاده از کرست یا "سوتین" چنان عادی است که شاید هیچ وقت از خود نپرسیده باشید چه زمانی اولین کرست به وجود آمد؟ یا در طی زمان چه تغییراتی کرده است. تاریخچه پیدایش و تحول کرست، داستانی جالب است.
شاید باور نکنید اما دو هزار و پانصد سال پیش از میلاد مسیح زنان جنگجوی مینوا، ساکن جزیره کرت در یونان، جامه کرست‌مانندی بر تن می‌کردند که پستان‌ها را بالا می‌برد و آن‌ها را در معرض دید قرار می‌داد.

اولین سینه‌بند، پانصد سال بعد به وجود آمد. این جامه، در جلو و تا کمر باز بود و سینه‌ها را نمی‌پوشاند. نوارهای باریک چرمی دور کمر بسته می‌شد تا پستان‌ها را گرد نشان دهد.
از 450 پیش از میلاد مسیح تا 285 پس از میلاد مسیح، یونانیان سینه‌بندی می‌پوشیدند که بالای پستان‌هایشان گره می‌خورد، اما آن‌ها را نمی‌پوشاند. از آن جایی که در آن زمان پوشیدن سینه‌بند ممنوع بود، زنان از نوارهای پارچه‌ای باریکی استفاده می‌کردند که دور پستان‌ها پیچیده می‌شد تا هنگام راه رفتن، تکان نخورند. زنان رومی همین سینه‌بند را از یونانیان گرفتند اما اسم آن را تغییر دادند. آنان دو نوع کرست داشتند، یک نوع که برای جلوگیری از رشد پستان‌ها بود و توسط دختران جوان استفاده می‌شد و نوعی دیگری که برای پوشاندن پستان‌های بزرگ به کار می‌رفت.
در قرن سیزدهم زنان لباس‌زیرهای کوتاهی می‌پوشیدند که پستان‌ها را صاف می‌کرد. کمر دامن‌ها هم تا بالای خط کمر بالا رفته بود تا معده برآمده به نظر آید و پستان‌ها، نگاه‌ها را به خود جلب نکنند. در قرن سیزدهم برای اولین بار در ویترین کرست‌فروشی‌ها نوشته می‌شد: "بزرگ‌ترها را می‌پوشاند، کوچک‌ها را نگاه می‌دارد و شل‌ها را سفت می‌کند."
در قرن چهاردهم، زیرپیراهن‌هایی پوشیده می‌شد که سینه‌ها باز هم صاف‌تر به نظر آیند. علاوه بر آن، دامن‌ها، پهن شده و یقه‌ها، بلند و چین‌دار شده بودند. در این قرن برای بالا نگاه داشتن سینه‌ها از کمربند استفاده می‌شد اما همه این کار را نمی‌کردند، چون استفاده از آن‌ در برخی از نواحی فرانسه ممنوع بود. در زمان چارلز هفتم بالاتنه با یک شال سه گوش و تورهای آهارزده پوشانده می‌شد. در آن زمان، کرست‌ها خیلی تنگ بودند و برای سلامت زنان ضرر داشتند.
در دهه 1550 میلادی زنان با انوع کرست‌های ساخته شده از استخوان نهنگ و میله‌های فولادی شکنجه می‌شدند. مروج این کرست‌ها، کاترین دو مدیسی، زن هانری دوم، پادشاه فرانسه بود که داشتن "کمر پهن" را در دربار ممنوع کرد. این کرست‌ها سفت بودند و برای بستن آن‌ها باید تلاش زیادی می‌شد. این کرست‌ها چنان سفت بسته می‌شدند که گاهی دور کمر کمتر از خود را در معرض شکنجه کرست‌های ساخته شده از استخوان نهنگ و میله‌های فلزی قرار دادند. کرست‌های فولادی به زن هانری دوم شاه فرانسه نسبت داده می‌شود، کاترین دو مدیسی که "کمرهای پهن" را در میان ندیمه‌های دربار ممنوع کرده بود. کرست‌ها سفت بودند و بستن آن‌ها به تلاش زیادی نیاز داشت و گاهی دور کمر را به کم‌تر از 25 سانتی‌متر می‌رساند. این نوع کرست تا 350 سال بعد به حیات خود ادامه داد.
در قرن پانزدهم، پستان‌ها دوباره به مرکز توجه تبدیل شدند. زیرجامه‌ها، قسمت زیرین و نوک پستان‌ها را می‌پوشاندند، اما بالای پستان برهنه و برآمده بود. در دوره رنسانس زنان قفسه سینه خود را با پارچه و دستمال‌های ابریشمی پر می‌کردند و آن‌ها را به هم گره می‌زدند تا یک خط سینه زیبا درست کنند. اما، از آن جایی که دستمال‌ها به جایی بند نبودند، گاهی منظره خنده‌داری درست می‌کردند.
در دهه 1820 ابزار "کرست‌پوشی" اختراع شد که زنان را قادر می‌ساخت با کمک یک قرقره و بدون نیاز به خدمتکاران خود را در کرست‌هایشان بچپانند. کرست‌ها در آن زمان از استخوان نهنگ، آهن یا کرباس آهاردار ساخته می‌شدند.
از سال 1850 تا 1860 کرست از مد افتاد. اما در دهه 1860 کرست، انتقام‌جویانه بازگشت. کرست‌های آن زمان چنان سفت بودند که کمر را باریک می‌کرد و قفسه سینه و ارگان‌های درونی بدن را از شکل می‌انداخت. به دنبال آن بحث درباره خطر کرست برای سلامتی آغاز شد.

در سال 1889، کرست دیگری اختراع شد به نام "آسایش". تفاوت مهم این لباس شبیه "بیکینی عهد ویکتوریایی" با کرست‌های آن زمان در آن بود که پستان‌ها به جای آن که مثل کرست‌های سنتی از پایین به بالا هل داده شوند به وسیله شانه‌ها نگاه داشته می‌شدند. اگر چه این کرست در "دپارتمان پاریس" در سال 1889 به عنوان وسیله‌ای سالم شناخته شد، اما گسترش زیادی نیافت.
در سال 1893 ماری توکک "پستان‌بند" را به ثبت رساند. این لباس شامل دو کیسه مجزا برای هر پستان بود و بندهایی که از روی شانه‌های می‌گذشتند و با قلاب بسته می‌شدند. این اولین طراحی مشابه با کرست‌های دوران مدرن بود. در سال 1912 برای نخستین بار کلمه "پستان‌بند" در فرهنگ لغت آکسفورد آورده شد.
در سال 1913 مری پلپ جاکوب از چهره‌های معروف نیویورک که از پوشیدن کرست‌های سنگین زیر لباس شب کاملاً نویش خسته شده بود، به کمک خدمتکارش، با استفاده از دستمال و روبان و سیم، کرستی اختراع کرد که پشت نداشت و با کمال تعجب، همان شب چندین سفارش دریافت کرد.

مری پلپ جاکوب پس از توجه فوق‌العاده دوستانش این کرست را به ثبت رساند. این نوع پستان‌بند بسیار سبک بود و سینه‌ها وضعیت طبیعی خود را حفظ می‌کردند. اما این کرست هم سینه‌ها را صاف نشان می‌داد. جاکوب پس از مدتی از کار در شرکت "پستان‌بندهای بدون پشت" خسته شد و آن را به کمپانی کرست وارنر برادرز به مبلغ 1500 دلار فروخت. مپانی وارنر در سی سال بعد بیش از 15 میلیون دلار سود از این کرست‌ها درآورد.
جنگ جهانی اول زنان را واداشت به بازار کار بروند. بسیاری از آنان به کار در کارخانه‌ها پرداختند و استفاده از کرست‌ دشوار بود. "هیئت صنایع جنگی آمریکا" در سال 1917 از زنان خواست تا از خریدن کرست خودداری کنند تا مصرف فلز کاهش یابد. به گفته منابع تا 28000 تن آهن از این طریق جمع شد، یعنی مقداری "کافی برای ساختن دو ناو جنگی".
در دهه 1920 کرست دوباره رواج یافت و طی دهه 1920 استفاده از آن آغاز شد. این عصر "فلاترها" (زنان جوانی که دامن کوتاه می‌پوشیدند، موهایشان را کوتاه می‌کردند، موزیک جاز گوش می‌کردند، سیگار می‌کشیدند و مشروب سنگین می‌نوشیدند و آرایش غلیظ می‌کردند و رابطه جنسی غیر جدی برقرار می‌کردند) بود و قیافه پسرانه بدون پستان مد بود. وارنر یک پستان‌بند سفت صاف عرضه کرد که به جای نگاه داشتن پستان‌ها، آن‌ها را صاف جلوه می‌داد.
در اواخر دهه 1920 شرکت‌های کرست دوزی شروع به دوخت کرست‌هایی کردند که به هم وصل بودنند و دارای کاسه‌هایی در ابعاد مختلف بودند. در دهه 1930 بود که این شکل پذیرفته شد و کرست‌ها از "پستان‌صاف‌کن‌ها" به "پستان‌بندها" تغییر شکل دادند.
در دهه 1930 مد بعدی کرست‌های نوک‌دار سفتی بودند که شکل پستان‌ها را حفظ می‌کردند. به دنبال آن کرست‌هایی آمد که دارای بالشتک‌هایی بودند تا پستان‌ها پرتر به نظر آیند. زیر این پستان‌بندها، فنر بود تا سینه‌ها را بالا نگاه دارند. در سال 1935 وارنر سیستم سایزبندی کاسه کرست (از آ تا د) را به وجود آورد که هنوز هم در سراسر دنیا توسط کرست‌سازان رعایت می‌شود.
در فاصله سال‌های 1945 – 1941 مواد مورد استفاده برای کرست (پنبه، لاستیک، ابریشم و فولاد) کمیاب شد و کرست‌سازان به پارچه‌های مصنوعی روی آوردند. اولین بیکینی در سال 1946 در پاریس عرضه شد.
دهه 1960، دهه رشد جنبش رهایی زنان بود که کرست را نماد همرنگی با جماعت و بندگی می‌دانست و تظاهرات کرست‌سوزان به راه می‌انداخت. جنبش هیپی‌ها و عشق آزاد کرست را کنار گذاشت. پس از دهه 1960 نیاز به کرست دوباره پدیدار گشت.
با پیشرفت در تولید و تکنولوژی از دهه 1960 به بعد مواد مورد استفاده برای ساخت کرست‌ها سبک، مقاوم‌ و الاستیک شد. اکنون زنان برای هر فعالیت و هر محیط و در هر سنی و مرحله‌ای از زندگی از کرست خاصی استفاده می کنند، یا اصولاً استفاده نمی نکنند. می‌بینید که کرست راه درازی را پیموده است تا به شکل کنونی خود درآمده است.

سوتین به چیزی میگن که با دو کسیسه سینه ها را می پوشاند .

کرست هم توضیح نمی تونم بدم ! عکس زیر رو ببینید !

http://i31.tinypic.com/2eumtro.jpg

در تصاوير حكاكي شده بر سنگهاي تخت جمشيد هيچكس عصباني نيست. هيچكس سوار بر اسب نيست. هيچكس را در حال تعظيم نميبينيد. هيچكس سر افكنده و شكست خورده نيست .هيچ قومي بر قوم ديگر برتر نيست و هيچ تصوير خشني در آن وجود ندارد . از افتخارهاي ايرانيان اين است كه هيچگاه برده داري در ايران مرسوم نبوده است در بين صدها پيكره تراشيده شده بر سنگهاي تخت جمشيد حتي يك تصوير برهنه و عريان وجود ندارد. هنر هخامنشي اين اثر جاودانه را با افتخار بر سنگهاي

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست: سوتی در سوتی
پستارسال شده در: پنج شنبه 9 مرداد 1387, 00:43 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 24 فروردین 1387, 18:59
تشکر کرده: 72 بار
بی اعتبار
پیمان خان سوتی سوتی تو تاپیک سوتی هم سوتی 8)
نقل قول:
از جان باومن کنسول اظهار نظر درباره میزان جنایت در [shadow=red]واشنگتن سی دی[/shadow].

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست: سوتی در سوتی 2
پستارسال شده در: پنج شنبه 9 مرداد 1387, 01:07 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
بابا شکا مثلا تاپیک سوتی زدید دوتاش رو جا انداختید یکی مال آقا پیمان که عرض شد :roll:
یکی شاهکار حسین آقا  8)
شما هم در تاپیک سوتی 8)
لینکایی که دادی دوتاش به قضیه ی کورنومتر میرسن 8)  :lol:  :lol:

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 9 مرداد 1387, 01:46 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: جمعه 1 دی 1385, 09:39
بی اعتبار
چند وقت پيش يه دختر خيلي لوس و چاپلوسي تو كلاسمون بود. تصميم گرفيتم حالشو بگيريم .
قرار شد يه نامه عاشقانه خفن بنويسيم به اسم طرف بندازيم تو وسايل يكي از استاداي پير و پاتالمون !
از شانس خوب من ( كه قربونش برم چه شانسي دارم) قرعه افتاد به اسم من.

خلاصه يه روز كه اين استاده برگشته بود داشت مي نوشت بچه ها هي هول مي دادن مي گفتن بنداز بنداز منم خر شدم انداختم !
چشمت روز بد نبينه ! يهو اين استاده انگار پشت سرش چشم داره برگشت گفت خانم فلاني بعد كلاس واستا كارت دارم !

همه كلاس زد زير خنده و كلي ضايع شدم ! (اين يكي)

بعد كلاس اين پسراي فضول دست بر نمي داشتن استاد هم كفري شد گفت بريد با اين دختره يه كار طبيعي دارم ! (اين 2 تا )

بعد گفت دختر جون با وسايل من چي كار داشتي ؟ (با لحن خشن كه من اشكم در اومد )
منم قضيه رو كامل بهش تعريف كردم ! (اين 3 تا)

استاده هم گفت خوب برو . من گفتم استاد چي ميشه حالا ؟ استاد گفت هيچي نامه رو ميدم حراست بعدن برو بگير !
اينو كه گفت من گريم در اومد !

هيچي ديگه ! مجبور شدم اون واحدو حذف كنم  :cry:  و كلي عقب بيفتم  :cry:  چون 100 % استاده بهم 0 ميداد  :cry: !

نتيجه گيري : سرت به كار خودت مشغول باشه و قاطي بچه ها نشو كه گرفتار سرنوشت من نشي  :roll: !

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 07:49 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
ببخشیدا حالا این جناب استاد نامه عاشقانه ی شما رو خونده بود؟
اگه خونده بود این باید می شد دومی
حالا شما کدوم دانشگاه می ری انقدر باحاله منم که هنوز واسه کنکور وقت دارم بیام همون جا.
بعدشم خیلی نامردیه انگار من از همه کوچولوترم  :shock:  
میگی نه بگو آره
آخه من تازه سوم می رم :cry:
همین جا میگم هرکی بیاد انجا از من کوچیکتر باشه بهش( بهم) یه جایزه ای می دم(می ده)
تبصره:به جای افعال قبل از پرانتز،افعال داخل پرانتز را قرار دهید( با عر معذرت به خانم nice)
ممنون

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 12:06 
آفلاين
تازه كاربر
تازه كاربر
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:55
تشکر کرده: 0 بار
بی اعتبار
سلام!
بحث سوتی شد!
منم یه خاطره تعریف کنم!
ما توی کلاسامون یه بنده خدایی داشتیم که این بنده خدا کاردانیش رو گرفته بود!
خلاصه با چند تا از بچه ها بودیم و یه بار بحث این پیش اومد که فلانی با دیپلم فنی وارد دانشگاه شده (یعنی کاردانی باید بخونه)، فلانی مستقیم کارشناسی قبول شده (یعنی دیپلمش ریاضی بوده و پیش دانشگاهی رو گذرونده) ، فلانی کاردانی به کارشناسیه و ...
خلاصه منم کنجکاو شدم از این بنده خدا بپرسم که خودش چه جوری وارد دانشگاه شده؟
آیا پیش دانشگاهی گذرونده، دیپلم فنی داشته، و ...
آخه کسایی که دیپلم فنی میگیرن، لازم نیست که پیش دانشگاهی رو بگذرونن،مثلاً خیلی از  کسایی که توی رشته ما (کامپیوتر) درس میخونن، از فنی حرفه ای اومدن!
خلاصه جو ما رو گرفت و یه دفعه ازش پرسیدیم که آیا شما دیپلم ریاضیتون، فنی بود!!!!!!!!
تازه کاش میگفتم دیپلم!
آخه بدبختی اینجاس که گفتم: (( دیــــــــفــــــــــلم)!!
خلاصه یه لکه ننگی بر آبرو و اعتبار ما کاشت این موضوع!
:twisted:  :cry:  :lol:

مشخصات YIM WWW

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 12:50 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 11 فروردین 1387, 02:27
بی اعتبار
بايد بگم يكي از تاپيك هاي عالي ايه كه تا حالا ديدم و واقعا نابه !

به نظر من بهتره بجاي سوتي گرفتم از ديگران سوتي هاي خودمونو بگيم. مطمئن باشيد اينجوري بهتره

havel  جان :

نقل قول:
ببينم ايني كه تو عكسه خودتي يا كيه ؟

احتمالا يا كيه ! :wink:

به نظرتون مثلا من بيام از havel  اين سوتي رو بگيرم قشنگ ته يا سوتي خودمو تعريف كنم ؟ 8)

ma)-(di جان احيانا طرف دختر نبود ؟

مي تونم بدونم كدوم دانشگاهي ؟ :?:

مشخصات

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 13:05 
آفلاين
تازه كاربر
تازه كاربر
نماد کاربر
تاريخ عضويت: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:55
تشکر کرده: 0 بار
بی اعتبار
نه، دختر نبود!!
ما با دختر جماعت کاری نداریم!
چه برسه  به توی دانشگاه مانشگاه!!

والله توی یکی از دانشگاه های این مملکتیم دیگه!
به دلیل مسائل امنیتی نمیشه  گفت!
همینقدر بگم که به پادگان بیشتر شباهت داره تا دانشگاه!

:arrow:

www.love-song.blogfa.com

مشخصات YIM WWW

ربات تبليغات

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 13:11 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 11 فروردین 1387, 02:27
بی اعتبار
حالا سوتي من :

تلفن زنگ زد :

- سلام عليكم.

- سلام

- حالت شما خوبه ؟

- ممنون ، مي بخشيد شما ؟

- من فلانيم

(اصلا نميشناختمش ! اما چون مودبانه بود ادامه دادم :)

- بله،بفراييد ، امرتون

(حالا من حسابي تو اين فكرم اين كي هست من يادم نميادش... آشنا باشه بد ميش يادم نباشه )

- مي بخشيد يه مقدار شما رو اسكول كنم ؟

- بله با كمال ميل !!! (اينو من گفتم !)

بعدش صداي خنده شديد و گروهي اومد و ...

اما جاي بدتر اين كه از فردا اين كليپ پخش شد دست همه ! و خوب طبيعتا ...

( نتيجه يكي از اشنا هاي بي فرهنگ بوده اين كارو كرده )

نتيجه اخلاقي : پاي تلفن دقت كن كيه
نتيجه اخلاقي 2 : تلفنتو به فقط به ادماي مطمئن بده

مشخصات

ربات تبليغات

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 4 |    1, 2, 3, 4  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 4

تعداد پست ها:  57 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  

امروز سه شنبه 2 خرداد 1391, 23:35

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

بر پایه phpBB فارسی | با افتخار به قدرت phpBB
Style by کیوان علوی | keyvan alavi
پشتیبانی شده توسط ایرانسرور
قالب phpBB | محافظت از سایت مقابل هکرها | Host | بکاپ | Backup
phpBB SEO
.