نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويت  |  پرسش و پاسخ  |  جستجو  |  ورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فرمانده نیروی انتظامی: ای‌میل‌ها و اس‌ام‌اس‌ها کاملاً در کنت

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ
 صفحه 2 از 2 |      1, 2
پستارسال شده در: سه شنبه 29 دی 1388, 13:58 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 مهر 1388, 08:34
تشکر کرده: 315 بار
اعتبار خوشنامی: 5
بی اعتبار
به نظر بعضی ها به تخلیه هیجانات خود پرداختید. که این عمل شما من را یاد فلانی انداخت که البته شما هم احتمالاً خوب میدانید کیست.

اون هم خیلی کودکانه به خاطر بزرگ جلوه دادن خودش در پی بحث و ... با من است، در حالی که طرف بحث من شدن هیچ چیز مهم و با ارزشی نیست.

mafco،
بنده اطلاعات ارائه کردم نه در پاسخ شما، بلکه جهت روشن کردن خواننده مطلب شما و پیشگیری از انحراف فکری وی.

شما ادعاهایی دارید که خودشان گویای میزان صححت آنها هست و اصلاً نیازی نیست بنده یا دیگری در مقام شفاف سازی ادعاهای شما بر آید.

البته، اگر دوستان در مورد هر کدام از مطالب پست قبل من سند خواستند، امکان ارائه آن وجود دارد.

یک پیشنهاد برای mafco،

اگر عاقل کار نادرستی بکند، در صدد کندن چاله عمیق و پنهان کردنش نخواهد بود. اما جاهل هر بار که کار نادرستی بکند مدام با عمیق تر کردن چاله ای که در آن است، خودش را بیشتر در کار نادرست فرو میبرد.

ضمناً جسارت نشود، اما شما یا برخی دیگر از دوستان در مقصد مناسب یک مناظره انتخاباتی نیستند، که بنده بخواهم بحث 4 سال اخیر را بکنم یا ... . این را قبلاً هم در مقصد طرح کردم که حتی جهت پیشیگیری از این موضوع فعالیت خودم را با دقت بیشتری انجام دادم.

اشاره بنده در مطلب به 7 ساله اخیر بود، که شما حتی نسبت به جریانی که 7 سال عمر دارد هم بی اطلاع هستید و بحث را انتخاباتی کردید، آن وقت این همه ادعا.

مشخصات

ربات تبليغات

وضعيت : آنلاين

علايق : تبليغات

پستارسال شده در: سه شنبه 29 دی 1388, 14:31 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 30 بهمن 1386, 19:27
تشکر کرده: 25 بار
اعتبار خوشنامی: 0
بی اعتبار
- در مورد تخلیه هیجانات این نظر شماست. به لحاظ سنی فکر میکنم سالهاست از این منطقه گذر کرده باشم که بخوام تو یه فورم این کار رو بکنم. منظور شمارا از فلانی نمیدانم. و هیچ هم خوب نمیدانم او کیست!! صد در صد طرف صحبت شدن با هیچ کس مبحث پر ارزشی نیست که شما اینگونه بیانش کنید. ولی وقتی ادعایی مطرح میکنید، باید منتظر جوابش باشید. ادعایی به دروغ شایدم شایعه های دریافتی از ترکیه گفتید من اونو تکذیب کردم. همینطور در مورد سایر قضایا.

- برای انحراف فکری خواننده لازم نیست شما نگران باشید. مشکل شما و افرادی با نگرش شما این هست که سخنان خود را بدون ذره ای شک درست و اصولی و بحق قلمداد میکنند و سخنان کسانی که بر خلاف آن حرفی بزنن، منحرف کننده و دروغین هست که بدون اطلاع عنوان شده. شما حرفهای خود را زدید. من هم حرفهای خودم را زدم. قضاوت به عهده ی خوانندگان احتمالی مطلب هست. شما لازم نیست نقش دایه ی مهربانتر از مادر را ایفا کنید و اینجا هم حکم حق و ناحق صادر کنید بدون اینکه توجه کنید شاید حرفهای خودتان ناحق باشد. هرجی نیست. هرکس از زاویه دید خودش به قضایا مینگرد. و این قابل احترام برای هر شخص است. اما نه زمانی که دیگری را کتمان کند یا در راستای تخریب عقاید برآید.

- شما هم مثل آقایان اسنادت موجود هست؟ لطفا اگر ممکن است اسناد بدبختی ترکیه نسبت به ایران و قیمت و وضعیت خدمات اینترنتی و وضعیت فروش فرض مثال خودرو در ایران و یکی دو کشور همسایه و همین طور بهره مندی درصد بالایی از کاربران ایرانی از اینترنت پر سرعت و بی محدودیت و قابل دسترس رو منتشر کنید. شاید ما تا حالا اینجا زندگی نمیکردیم یا شاید شما تو سرزمین دیگه ای زیست میکنی.

نقل قول:
اگر عاقل کار نادرستی بکند، در صدد کندن چاله عمیق و پنهان کردنش نخواهدبود. اما جاهل هر بار که کار نادرستی بکند مدام با عمیق تر  کردن چاله ایکه در آن است، خودش را بیشتر در کار نادرست فرو میبرد.

اینهم مصداق توهین و تحقیر مخاطب هست که در ادبیات شما و خیلی از کسانی که نظرات خود را به ناحق، حق میدانند، دیده میشود.

نقل قول:
ضمناً جسارت نشود، اما شما یا برخی دیگر از دوستان در مقصد مناسب یکمناظره انتخاباتی نیستند، که بنده بخواهم بحث 4 سال اخیر را بکنم یا ... .این را قبلاً هم در مقصد طرح کردم که حتی جهت پیشیگیری از این موضوعفعالیت خودم را با دقت بیشتری انجام دادم.

* کجا بود دوست عزیز. جسارت نمیشود. جسارت دان ما پر شده است. خیالت راحت نفرات قبلی که از شما بزرگتر بودند و وجهه ی سرزمینی داشتند، اون رو پر کردند با فحش و باطوم و گلوله و اشک آور و شکنجه و قتل! خیالت راحت جسارتی نکردی و در آن دنیا خطری از جانب جسارتی که کردی و حق الناس(!) متوجهت نخواهد شد. مناظره ی انتخاباتی هم ... ظاهرا شمارا جو گرفته ... این را با کمال احترامی که برایت قائل هستم میگویم. ما در مورد وضعیت ایران در خدمات اینترنت صحبت میکردیم. شما ظاهرا مناظره ی انتخاباتی میکنید. راستی برای کجا کاندید شده اید؟ شورای شهر؟ یا مجلس بهارستان؟ یا باید 4 سال دیگه به شما رای دهیم؟ در 4 سال اخیر هم هیچ اتفاقی نیفتاده. همه چیز امن و امان و صلح و صفا و صمیمیت و مردم مداری و قانون مندی و زندگی سالم و مفرح و مردم شاد و با نشاط و وجهه ی داخلی و بین المللی عالی و سیاستها و تصمیمات درست و اصولی و علمی و کارا. وضعیت اقتصادی، اجتماعی بسیار مناسب. و پیشرفت در همه زمینه های سیاسی اقتصادی اجتماعی و زیر مجموعه های صنعتی بازرگانی صادرات واردات آموزش پرورش ورزش رفاه توزیع عدالت نیرو محیط زیست و و و و ...! هرکس حرفی هم جز این بزنید کور گردد انشاالله.

نقل قول:
اشاره بنده در مطلب به 7 ساله اخیر بود، که شما حتی نسبت به جریانی که 7سال عمر دارد هم بی اطلاع هستید و بحث را انتخاباتی کردید، آن وقت این همهادعا.

و من متاسفانه در مطلبم، هیچ اشاره ای به اون بند شما که نوشتید 7 سال نکردم و اصلا هیچ صحبتی در قبال اون قضیه نکردم. نمیدونم چه شده که دوباره آنرا وسط کشیده اید؟ انشاالله آن جریان هفتاد ساله شود و نتیجه های ما در مورد آن بحث کنند. البته در آن زمان نتیجه ی شما احتمالا در مقام و... مطلقه هست و نتیجه ی من فردی بی اطلاع، بی تخصص، نادان، عامی، دچار مریضی Composition. بازهم میگویم بحث انتخاباتی نبود و انتقادات همیشه جایز است. شما بازهم توهم زده اید دوست عزیز. * تمام شد. ول کنید قضیه را. تا کجا آتش گرفته که اینطور رفتار میکنید. بحث انتقادات را به همه چیز ربط میدهید؟ ادعایی هم در کار نیست. در نهایت فرو افتادگی اینها را بیان کردم. کجای حرف من ادعایی میبینید؟ آیا اسنادش موجود است؟ بعید میدانم.

دوست عزیز از نظر من شما دارید از این شاخه به آن شاخه میپرید. مرا محکوم به نادانی و جهل، نداشتن اطلاع کافی ، هیجانی بودن یا داشتن نظرات کودکانه و منحرف کردن اذهان دیگران میکنید و سعی دارید دائما حرفها را کتمان کنید. هر وقت حرفی در رد نظر شما زدم، قضیه را بسته اید و هیچ اشاره ای به آن نکردید. و تنها سعی شما این بوده است که مثلا(!) بنده را به حاشیه برانید و با آشفته کردن لغات و بهم زدن دیگی که در آن چیزی جز هوا و شاید خلاء نیست، هیاهو راه بیندازید.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: سه شنبه 29 دی 1388, 15:50 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
mafco،

میدانید IP چیست احتمالاً؟

میدانید که در یک زمان امکان این که 2 نفر با یک IP باشند هم وجود ندارد!

دسترسی به IP شما و فلانی هم برای من کار دشواری نیست. برابری IP شما و فلانی هم و البته طرز فکر یکسان و رفتار یکسان همه گویای یک مسئله بیشتر نیست:

کودکی که به هر شکل می خواهد خودش را ثابت کند. هر چند از خیلی وقت پیش بر من موضوع روشن بود، منتها بیانش الان ضرورت پیدا کرد تا شما زودتر به رفتار کودکانه خودتان خاتمه بدهید.

بنده اگر تا کنون سکوت کردم، خواستم به شما فرصت بدهم خودتان رفتارتان را تغییر دهید.

به هر حال، افراد معلوم حالی مثل شما همواره به حال خود رها خواهند شد تا در رویا ها و باورهایشان خود بزرگ بین تر شوند.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: سه شنبه 29 دی 1388, 16:11 
آنلاين
دبیر انجمن
دبیر انجمن
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 13:42
تشکر کرده: 228 بار
اعتبار خوشنامی: 15
بی اعتبار
نقل قول:
با پاک کردن Spam ها موافقم
ولی همه کاربردهای Email در ایران همین نیست. من یک Email کاملا خصوصی دارم که همیشه چک می کنم. خیلی وقت ها شده کسی نتونسته با من تماس بگیره جز با Email.

فکر کنید شما هم یک روز نیاز پیدا کنید چنین کاری کنید. یکی از برادران و خواهران لطف کند چند تا از اطلاعات شخصی شما را که البته حق خودش است و شما حق اعتراض ندارید (!) بردارد و ازش سو استفاده کند ! مثلا دامین شما را بردارد و بفروشد ! کی می خواد بفهمه ؟
همین طور چند تا از عکس های خانوادگی شما و مقدار کمی از پول های آنلاین شما !!!

در چنین شرایطی چه کسی می تواند ادعا کند کار اینا نبوده ؟!

خالا این یک نمونه کوچک. بزرگ تر هاشو شرمم میاد باز کنم

سلام
بله حرفتون درسته ولی تجربه بنده نشون داده که اصلا عکس ، مطلب مسائل مربوط به دامین و ... را بعد از خوندنش ، نسخه ای در سیستمم تهیه کنم و بعد از داخل ایمیل پاکشون کنم.
کلا در طول دوران نتم 4 تا صندوق الکترونیکی بیشتر نداشتم و ندارم.
یکیش که جی میل بود که برای کار های وب مستری گوگل ازش استفاده می کنم.
یکی برای یاهو مسنجر
یکی برای عضویت در سایت ها و انجمن ها و ..
یکی هم شخصی و محرمانه...

این ایمیل شخصی و محرمانه ما که من با اون هاست یا دامین می خریدم و یا تمدید. توسط عده ای هک شد این کلا ربطی به نیرو های امنیتی نداشت و کلی مطالب محرمانه ، فیلم و عکس و.... همش دست یه عده ای که می شناختمشون افتاد. جریانم از این قرار بود که این آقایان مدیران فلان انجمن بودند و بعد از اخراج در یک حمله انتهاری میل ما رو هک کردند و اسناد مهمی دستشون افتاد ( بر می گرده به 4 یا 5 سال پیش ) حالا با هزار خواهش و تمنا به ما قول دادند که مطالب داخل میل را پاک کنند و ... ( بازم الله و اعلم .. )

همه هم می دونیم که توی نت کسی امنیت انچنانی ندارد و اگر بخواهند می توانند وارد اطلاعات شخصی مردم بشند چه افراد هکر چه امنیتی و فلان .... منم بعد از اون ماجرا دیگه مطلب محرمانه ای داخل ایمیلم نمی ذارم و ازش یه پشتیبان در سیستمم تهیه می کنم. ( بلا فاصله بعد از خوندن = پاک )

یه خورده مذهبی تر:
نظر و تجربه خودمم اینه که هر کی یه خلافی کنه توی این دنیا نتیجشو همینجا قبل از مردن می بینه... حالا اگه واقعا نیروی انتظامی یا هر کسی دست به چنین کاری بزنه و بعدش بیاد اسناد مردم رو منتشر کنه و با آبروی افراد بازی کنه من واگذار می کنم به خدا ( کار دیگه ای هم نمی تونم انجام بدم... اگه خدا ما رو دوست داره که خودش می دونه ، در غیر اینصورت ممکنه کافر بشم   .... )

Persian subtitles: zohall.org

مشخصات WWW

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 6 بهمن 1388, 03:52 
آفلاين
نماد کاربر
بی اعتبار
مسافرت بودم. چند روزی از کسب و جذب حض وافر از محضرتان بی بهره ماندم.

Negar.Int نوشته است:
mafco،

میدانید IP چیست احتمالاً؟

میدانید که در یک زمان امکان این که 2 نفر با یک IP باشند هم وجود ندارد!

دسترسی به IP شما و فلانی هم برای من کار دشواری نیست. برابری IP شما و فلانی هم و البته طرز فکر یکسان و رفتار یکسان همه گویای یک مسئله بیشتر نیست:

کودکی که به هر شکل می خواهد خودش را ثابت کند. هر چند از خیلی وقت پیش بر من موضوع روشن بود، منتها بیانش الان ضرورت پیدا کرد تا شما زودتر به رفتار کودکانه خودتان خاتمه بدهید.

بنده اگر تا کنون سکوت کردم، خواستم به شما فرصت بدهم خودتان رفتارتان را تغییر دهید.

به هر حال، افراد معلوم حالی مثل شما همواره به حال خود رها خواهند شد تا در رویا ها و باورهایشان خود بزرگ بین تر شوند.

این حرف خجالت آور هست. این فلانی که میفرمایید دقیقا کیست؟ بگید منم بشناسم! عاجزانه درخواست میکنم بفرمایید این فلانی کیست. من را یاد توهم دشمن دشمن آقایان می اندازد. بفرمایید کیست. بعد از اون از دوست عزیزم، عاصف میخوام مراتب رو بررسی کنه تا ببینیم رو سیاهی به کی میمونه!!
من نیازی به اثبات کردن خودم ندارم. کودک هم کسیست که وقتی تو مسئله ای کم میاره و جوابی برای ارائه نداره، شروع میکنه به مسخره کردن و دست انداختن و متهم کردن طرف مقابل که به خیال خودش طرف رو انداخته گوشه رینگ و د بنواز! نه قربان. بنده نیازی به مولتی اکانت بودن ندارم. میبینید که. اینقدر گیر این مسافرتهای هر چند وقت یکبار هستم که فرصت سر زدن به این سایت رو هم به زور پیدا میکنم بعدا میشه 2 ماه نمیتونم وارد سایت بشم. اونوقت مولتی اکانت باشم که چی؟
چه سکوتی هم کرده اید!! از نوع سکوت بره ای!
بله بله شما بردید و من معلوم الحال هم نیز شدم علاوه بر چیزهایی که قبل از این بودم از بی اطلاع و نادان و بی تخصص گرفته تا مولتی اکانت و غیره و غیره.

پ.ن: راستی وقتی آن حرف را زدید، پیش خودت فکر نکردی من بی اطلاع و بی تخصص و مولتی اکانت، احتمالا بدانم آی پی چیست و به کمک این همه * و پروکسی و آی پی هایدر و آی پی چنجر و ... با یک کلیک آی پی را عوض کنم که همچین حرفی از توش در نیاد که من و فلانی یکی هستیم؟ بابا گلی به گوشه ی جمال شما و مجموعه نگار.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1388, 12:19 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
دوست من،

مولتی اکانت؟ مگر بازی تراوین است.

من هیچ وقت به این مورد اشاره ای نکرده بودم، شاید این توهم در ذهن شما به دلایل وجود مسائلی حقیقی شکل گرفته باشد.

تا آنجا که صبوری روا بود، من کردم و سکوت کردم، اما هر کس خودش تعیین کننده رفتاری است که با وی می شود. شما که خودتان شاهد تلاش من برای دوستی هم بوده و هستید، پس خرابش نکنید.

شایدم هم شما بی خبر هستید من از فلانی منظورم کیست، که مهم نیست، چون من حافظه خوبی ندارم، نه فلانی یادم میماند نه شما اگر دیر به دیر حاضر باشید، پس فرصت شروع دوباره برای شما همیشه وجود دارد.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1388, 14:42 
آفلاين
نماد کاربر
بی اعتبار
- چه ربطی داره؟ نکنه این عبارت مولتی اکانت ساخته ی بازی تراوین هست؟ (خودمانیم بازی جالبی بود ولی تا وقتی که هنوز جدی نشده بود. بعدا حکم انگل وقت تلف کن رو به خودش اختصاص میداد. بگذریم...) منظورم چند اکانته بودن هست. یعنی چیزی که شما به من نسبت دادید. حالا هر اسمی دوست داری روش بذار.

- متاسفانه شما در توهمات خودتون هستید. من نه فلانی هستم نه میدانم این فلانی کیست.

- صبوری؟ منظورتون تهمت زدن و تحقیر کردن سایرین هست؟ این اسمش صبوری میشه؟ ظاهرا کمی باید لغت معنی کار کنید.

نقل قول:
پس فرصت شروع دوباره برای شما همیشه وجود دارد.

فکر کنم از این سریالهای تلویزیونی مثل دلنوازان و اینها را زیاد تماشا میکنی. ادبیات حرف زدنت کلیشه دیالوگهای اونهاست. به قول عمو جهان که میگفت: دست بردار از این نمایش عامه پسند.

- بازهم تقاضا میکنم این فلانی رو که توهمش شمارا فرا گرفته معرفی کنید. آقایون و خانمهای بیننده. ایشون به من تهمت زده. حالا از زیرش داره مثل باقی مسائل این تاپیک دقیقا وقتی که کم آورد، شونه خالی میکنه. آقای عزیز. (شاید هم خانم محترم) شما ادعای مطرح کردید. تهمتی زدید. در صورتی که دلایل خودتون رو نگید و اون شخص فلانی رو معرفی نکنید، یه برگ دیگه بر دفتر ادعاهای بی پایه و اساس و مضحک شما افزوده میشه. البته چیز عجیبی نیست. ولی شما را به خدا قسمتان میدم اون شخص رو معرفی کنید که کیه که هم آی پیش با من مشترکه. هم طرز فکر و طرز رفتار یکسان با من داره و هم مثل من معلوم الحال هست. که از قبل هم بر شما روشن بوده ظاهرا:

نقل قول:

- من به عاصف پیغام میزنم. اینجا هم ازش درخواست میکنم ادعایی که شما در مورد آی پی و چند اکانته بودن من و یکی بودن من و فلانی(!) مطرح کردین رو بررسی کنه. تا ببینیم رو سیاهی به کی میمونه.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1388, 17:36 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
mafco،

به قول شما من که فقط در توهم هستم و ... چرا اینقدر از تهمتی که به شما زدم به خشم آمده اید؟

شما در سطحی نیستی که من بخوام مثلاً بهت تهمت بزنم یا در موردت وهم آفرینی. قبلاً هم گفته بودم، همیشه با شناخت وارد بحث بشو، تلاش بیهوده ای دارید برای طرف بحث من شدن، من میلی به گفتگو با کسی که نمیشناسم ندارم.

اما اعتراف میکنم، اشتباه از من بوده،

من اشاره به فرصت موجود برای تو کردم و تو در تلاش برای روسیاه کردن من.

مکن با بدان نيکي اي نيکبخت *** که در شوره نادان نشاند درخت

به اندزه کافی نادانی کردم. از این پس همانطور که گفتم شما را به حال خود رها میکنم.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1388, 17:47 
آفلاين
نماد کاربر
بی اعتبار
کدام خشم؟ به قول آقای کاووسی: دیجیتالم (بخوانید خَشمَم) کجا بود!! شما از زیر جواب دادن به من فرار نکن در مورد اتهامی که زدی بقیه اش اهمیتی نداره. نگران سطح خشم ما هم نباش. رنک اول اصلاح الگوی مصرف داره! تا چند روز دیگه هدفمند هم میشه یارانه ی خشم خیال شما راحت باشه عزیز دل.
تا قبل از این که مرا میشناختید و به رفتار و کردار و گفتارم آشنا بودید که هیچ. آقای فلانی را نیز کاملا میشناختید و به رفتار و کردار و گفتار و ادبیات ایشان نیز واقف بودید. حالا چه شد که میلی به گفتگو با کسی که نمیشناسی، نداری. عجیبا غریبا ... اینم برگی دیگر بر افتخارات سابقت!
بله آقای عزیز(شایدم خانم محترم). به گفته ی شما، من در سطحی که میگی نیستم. پس که اینطور. قضاوت با آنکس که این مبحث رو میبینه یا میخونه.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1388, 18:23 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
بی اعتبار
mafco
نقل قول:
شما از زیر جواب دادن به من فرار نکن

درست گفتید، من از ابتدای این مبحث دائماً از شما در حال فرار کردن هستم.
بدون توجه به قضاوت دیگران، اکنون هم فرار میکنم.

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: چهارشنبه 7 بهمن 1388, 23:53 
آفلاين
نماد کاربر
بی اعتبار
ای داد بیداد...فرار؟ ... شما چرا با این حال ِ تون حاجاقا...

مشخصات

ربات تبليغات

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 2 از 2 |      1, 2

تعداد صفحات: صفحه 2 از 2

تعداد پست ها:  26 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  

امروز سه شنبه 2 خرداد 1391, 22:29

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

بر پایه phpBB فارسی | با افتخار به قدرت phpBB
Style by کیوان علوی | keyvan alavi
پشتیبانی شده توسط ایرانسرور
قالب phpBB | محافظت از سایت مقابل هکرها | Host | بکاپ | Backup
phpBB SEO
.