نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويت  |  پرسش و پاسخ  |  جستجو  |  ورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

فرانسه و آلمان : از Internet Explorer استفاده نکنید !

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ
 صفحه 1 از 1 |  
پستارسال شده در: جمعه 2 بهمن 1388, 08:38 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
تشکر کرده: 1591 بار
اعتبار خوشنامی: 1020
معتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضا
هشدار : از Internet Explorer استفاده نکنید !

دولت کشور آلمان به کاربران اینترنتی آلمانی پیشنهاد کرد از Internet Explorer تا زمانی که شرکت مایکروسافت حفره‌های امنیتی آن را ترمیم نکرده است، استفاده نکنند. این حفره‌های امنیتی "جدی" باعث شده حملات اینترنتی به شرکت گوگل تسهیل شود.
اداره امنیت اطلاعات شهر بن بیان کرد حملات هکر‌ها را می‌توان با قرار دادن این نرم‌افزار در وضعیت "Safety" به حداقل رساند.
همچنین شرکت گوگل اعلام کرد امکان دارد دفاتر خود را در چین بعد از حملات هکرها تعطیل کند. شرکت مایکروسافت در روز 14 ژانویه اعلامیه‌ای را صادر کرد تا به کاربران Explorer کمک کند صدمات ناشی از حفره‌های امنیتی این نرم‌افزار را کاهش دهند. مایکروسافت در حال همکاری با گوگل، همکاران و مقامات دولتی برای بررسی این موضوع است.

فرانسه نیز با پیروی از اقدام آلمان، به‌دنبال افشای وجود یک آسیب‌پذیری خطرناک در اینترنت اکسپلورر مایکروسافت به کاربران رایانه این کشور توصیه کرد از مرورگر وب دیگری استفاده کنند.
دولت فرانسه با انتشار توصیه‌ای به کاربران رایانه از آن‌ها خواست از مرورگر دیگری مانند فایرفاکس یا کروم گوگل استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، مایکروسافت هفته گذشته اذعان کرد اینترنت اکسپلورر دارای ضعف امنیتی است که در حملات اخیر هکرها برای رخنه به اشتراک‌های جی‌میل فعالان حقوق بشر چینی مورد استفاده قرار گرفته است اما اقدام دولت آلمان را واکنش بیش از حد در مورد تهدید ایجاد شده توسط این آسیب‌پذیری دانسته و اعلام کرد کاربران عمومی در خطر نیستند.

اما این واکنش موجب نشد دولت فرانسه از طریق Certa که سازمان دولتی مسوول مدیریت و حفاظت در برابر تهدیدهای اینترنتی است، توصیه‌ای در این مورد منتشر نکند. بر اساس این توصیه، تمامی نسخه‌های اینترنت اکسپلورر دارای این ضعف امنیتی بوده و کاربران باید از مرورگر دیگری استفاده کنند.

پ.ن : در این میان فرمانده نیروی انتظمی ایران در بیانیه ای رسمی (!) ضمن مردود دانستن نظریه کارشناسان امنیتی این دو کشور،به شدت توصیه کرد حتما از Internet Explorer استفاده کنید تا راحت تر بتواند Email ها و فعالیت خصوصی شما را چک و کنترل کنند !!! computer-internet/topic-t5494-15.html

منابع:
کد:
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aHptABJ7Umt8
http://maghsad.com/index/computer-internet/topic-t5494-15.html
http://www.systemgroup.net
/

مشخصات YIM WWW

از این پست Asef یک کاربر تشکر کرده است : MimA
  محبوبیت: 2.5%

ربات تبليغات

وضعيت : آنلاين

علايق : تبليغات

پستارسال شده در: جمعه 2 بهمن 1388, 12:40 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 مهر 1388, 08:34
تشکر کرده: 315 بار
اعتبار خوشنامی: 5
بی اعتبار
Asef،

توصیه شما کدام مرورگر است؟

توصیه من هم همواره IE بوده که البته این به علت نا آَشنایی با دیگر مرورگرها نیست، چون من تقریباً از نسخه 4 نت اسکیپ را تا آخرین نسخه اون تجربه کردم، همینطور opera و ... را اگر به اندازه دوستان آشنا نباشم کمتر از دوستان نیز آشنا نیستم.

اطلاعات فنی تر درباره این حفره امنیتی ارائه نشده است؟

مشخصات

ربات تبليغات

پستارسال شده در: جمعه 2 بهمن 1388, 13:15 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
تشکر کرده: 1591 بار
اعتبار خوشنامی: 1020
معتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضامعتمد اعضا
من به شخصه 7 سالی هست از Opera استفاده می کنم و مشکل خاصی ندشاتم جز در موراد HTTPS و سازگاری WYSWYG که در این دو مورد واقعا فاجعه هست !
ضمن این که همیشه نسخه های جدیدش مشکلاتی دارند. به عنوان مثال از Opera 9.5 به بعد کلا با زبان های خاور میانه (فارسی،عربی  و...) مشکلات عجیبی پیدا کرده که مجبور شدم روی Opera 9.27 بمانم.

اگر با Opera نمی توانید کار کنید، نزدیک ترین مرورگر به IE همان FireFox خودمان است.

مشخصات YIM WWW

از این پست Asef یک کاربر تشکر کرده است : MimA

ربات تبليغات

پستارسال شده در: جمعه 2 بهمن 1388, 16:05 
آفلاين
تازه كاربر
تازه كاربر
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 15 آبان 1388, 00:48
تشکر کرده: 0 بار
اعتبار خوشنامی: 0
بی اعتبار
بهترین مررگر در حال حاضر mozilla هست که من با مقداری تغییر تونستم یه تغیراتی‌ توش ایجاد کنم که از نظر امنیتی خیلی‌ بهتر شده به شما هم پیشنهاد می‌کنم.

امروز همان فردأیی است که دیروز نگرانش بودی

مشخصات

از این پست mroshan یک کاربر تشکر کرده است : MimA

ربات تبليغات

+ ارسال مبحث جديد + ارسال پاسخ  صفحه 1 از 1 |  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 1

تعداد پست ها:  4 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به:  

امروز سه شنبه 2 خرداد 1391, 22:19

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

بر پایه phpBB فارسی | با افتخار به قدرت phpBB
Style by کیوان علوی | keyvan alavi
پشتیبانی شده توسط ایرانسرور
قالب phpBB | محافظت از سایت مقابل هکرها | Host | بکاپ | Backup
phpBB SEO
.